ادامه تحصیل در کانادا حین پروسه کبک

مطلبی را که همراه خوب سایت آقا پرهام برامون ارسال کردند عینا براتون نقل می کنیم:

نقل قول یکی از دوستان را می گذارم که برای دیگران نیز مفید باشد

با توجه به طولانی بودن پروسه مهاجرت، سوالی که اکثر بچه ها توی ذهنشون هست مساله ادامه تحصیل و گرفتن ویزای دانشجویی پیش از گرفتن مدیکال و ویزا و … هستش که اکثر وکلا شدیدا اینکار را نهی می کنن، ولی واقعا نمی دونم چرا. من این موضوع را از چند دوست ساکن کبک سوال کردم و مواردی را به این شکل دیده بودند که فرد درگیر پروسه مهاجرت، با ویزای تحصیلی وارد کانادا شده بود ولیکن باز هم مطمئن نبودم. تا خانم کتایون دوست عزیزمون زحمت کشیدن و از دو مرجع رسما استعلام کردند و عین نامه و پاسخ اداره مهاجرت مونترال و همینطور سفارت کانادا در تهران را  قرار میدم. حالا دیگه قضاوت با خودتون که به شایعات توجه کنین و یا پاسخ رسمی سفارت.

از کتایون عزیز هم بی نهایت سپاسگذارم…

سوال از اداره مهاجرت کبک و پاسخ مربوطه:

 

Dear MadamSir,

Kindly I shall inform you that I have applied for Quebec selection program on …. sept. 2010 and my file is opened on …… march 2011 and I am waiting to receive the letter for interview. Regarding my friends evidences I anticipate that it would last about 3 years to receive medical request and the consequently visa. During this time I would prefer to continue my education in a Quebecois university to fulfill my education and my language. I will appreciate if you could let me know if it would be any difficulty or any risk in my skilled workers process in case I proceed to receive an admission after I take the interview in next months? (I plan to proceed for admission after I do my interview.) Thank you very much in advance. I am eagerly looking forward to hearing you ASAP. Best Regards

*********************************************

From: “renseignements@micc.gouv.qc.ca”

To: 

Sent: Wednesday, August 31, 2011 2:21 AM

Subject: StudyyOnyQuébec

Bonjour,

In response to your request for information regarding studies in Québec, please visit our Internet site at the following address:

http://www.immigration-quebec.gouv.qc.ca/en/immigrate-settle/students/index.html

A typical procedure is suggested to assist you in your proceedings. Information is also provided on admissions to educational institutions and how to obtain a Québec Acceptance Certificate for studies. You can also find out how to prepare before your departure and how to prolong your stay.

In order to facilitate the process, you can submit your application on-line at the following address:

http://www.immigration-quebec.gouv.qc.ca/en/electronic-services/caq-electronic/index.html

There is no difficulty or risk in you skilled workers process.

Yours truly

 

 

سوال از سفارت کانادا در تهران:

From: Katayoon …

Sent: August 31, 2011 6:30 PM

To: TERAN (IMMIGRATION)

Subject: Question for a student visa

 

Dear Madam/Sir,

Kindly I shall inform you that I have applied for Quebec selection program on … sept. 2010 and my file is opened on …. march 2011 and I am waiting to receive the letter for interview. Regarding my friends evidences I anticipate that it would last about 3 years to receive medical request and the consequently visa.

During this time I would prefer to continue my education in a Quebecois university to fulfill my education and my language.

Since I made a contact with “Préposé du Service des renseignements” in Montreal, they declared that I can apply for student visa by having CAQ and admission in hand, and this program wouldn’t have any risk in my skilled work program.

As I have heard from some of my friends and some immigration lawyers they declares that the visa office wouldn’t give me student visa because I have lodge a skilled worker file.

I will appreciate if you could let me know if this says is true or that’s just a hearsay? In case you won’t give me student visa in any case, It seems that it would be wise that I give up trying for getting an admission?

Thank you very much in advance.

I am eagerly looking forward to hearing you ASAP.

 

پاسخ سفارت:

 

From:re-tehran.immigration@international.gc.ca[mailto:re-tehran.immigration@international.gc.ca]

Sent: Sunday, September 04, 2011 1:21 PM

To: ….

Subject: RE: Question for a student visa

Dear Ms ….,

The fact that you have applied for permanent residence does not prevent you from applying for a temporary resident visa to visit Canada. However, as for all other applicants, the visa officer must be satisfied that you intend to leave Canada at the end of the authorized period.

Sincerely,

Visa Section

Canadian Embassy

Tehran, Iran

 

همونطور که در مطالب بالا می بینید، اپلای تحصیلی در حین پروسه مهاجرت هیچ ریسک و یا اشکالی نداره و دوستانی که با ریجکت درخواست ویزای تحصیلی مواجه شدند، حتما نتونستند مصاحبه را با ویزا آفیسر تحصیلی خوب پیش ببرند و یا ایشون را قانع کنند که پس از پایان تحصیل در صورتیکه نوبت به اقامتشون نرسیده باشه، بلافاصله کانادا را ترک خواهند کرد. بهرحال به امتحان کردنش می ارزه.


به اشتراک بگذارید یا به علاقه مندیها اضافه کنید
  • Facebook
  • Twitter
  • Print
  • Add to favorites
  • Digg
  • email
  • Google Buzz
  • Google Bookmarks
  • del.icio.us
این نوشته در مهاجرت, مکاتبات سفارت ارسال و , , , , برچسب شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

14 پاسخ به ادامه تحصیل در کانادا حین پروسه کبک

  1. نیما می‌گوید:

    با سلام
    با توجه به تجارب ذکر شده در بالا، اگر برای ویزای تحصیلی اقدام کنیم، مشکلی در پروسه نیروی کار ماهر پیش نمی آید. اما از نظر هزینه تحصیلی چطور؟
    آیا هزینه مانند یک شهروند کانادایی در نظر گرفته می شود( مانند پس از اخذ اقامت دائم) یا اینکه مثل فرد خارجی؟

    • پرهام می‌گوید:

      فقط اگر شما در سالیکه اقامت دائم را دیافت می کنید هزینهای ان سال تحصیلی به شما بر گردانده می شود وگرنه بقسه سالهایی که در خوانده اید مبلغ انرا طبق تعرفه دانشجویان خارج از کشور بایستی پرداخت کنید

  2. مدیر سایت می‌گوید:

    مسلما به صورت شهروند خارجی، چوه شروع پروسه مهاجرت برای شما حقوق شهروندی به ارمغان نمی آورد و تا زمان دریافت PR شما از هیچگونه حقی برخوردار نمی شوید(حتی با دریافت ویزا)

  3. محمد می‌گوید:

    سلام و خسته نباشید من نمی دونم سوالمو باید این قسمت مطرح کنم یا نه اما به هر حال پوزش میخوام و ممنون می شم جواب من رو بدید .
    توی فایل نامبر من تاریخ شروع پروسه من رو از ۳۱ مارس زده و تاریخ رسیدن پروندم ۲۸ دسامبر زده الان من ترم ۶ فرانسه هستم فکر می کنید با توجه به تجربیاتتو ن می وقت مصاحبم باشه و چند سال دیگه بطور کلی در کانادا خواهم بوود .درود فاوان و مرسی از صبوریتون بابت جواب سوالات .البته ۲۸ دسامبر ۲۰۱۰ و ۳۱ مارس ۲۰۱۱

  4. مونیکا می‌گوید:

    با سلام
    من الان لیسانس دارم (مدیریت بازرگانی ۱۲ امتیاز) می خواستم برای فوق لیسانس برم کبک.
    آیا میشه من الان برای مهاجرت مدارکمو بفرستم و همزمان برم اونجا درسمو بخونم؟ مدارکمو به کجا بفرستم . مصاحبم کجا میفته؟

    • مدیر سایت می‌گوید:

      دوست عزیز مطالب دسته کبک را مطالعه نمایید ( از لیست سمت چپ یا از منی بالا می توانید به دسته ها دسترسی داشته باشید)

    • پرهام می‌گوید:

      شما میتوانید در ضمن تحصیل برای مهاجرت هم اقدام کنید مدارک برای ساکنان ایران باید به منترال فرستاده شود اگر بیش از یکسال کشور دیگر هستید و الان کشور دیگر هستید و و حضور قاونی در کشور مربوطه دارید می تواند از دستور العمل هاییکه برای کشورهای دیگر استفاده کنید و و مدارک خود را به طبق سایت اصلی کبک ارسال کنید به هر حال اگر ساکن ایران هستید همچنان به مونترال بفرستید فعلا مصاحبخ پروهی از متقاضیان کشور ترکیه شهر ااستامبول است تا ان زمان محل مصاحبه شما به شما اعلام می شود حال از شما تقاضا می گردد اگر قصد اقدام برای مهاجرت به استان کبک را داردی هر چه سریعتر اقدام کنید با سپاس

  5. تینوش می‌گوید:

    می خواستم بدونم آیا این دوست عزیز خانم کتایون موفق شدند ویزای تحصیلی بگیرند. من در حال حاضر پذیرش از دانشگاهی در کبک دارم و می خوام برای ویزای تحصیلی اقدام کنم. همچنین CSQ هم دو سال پیش گرفتم و منتظر مدیکال هستم.
    اگر ویزای تحصیلی گرفتند لطفا دلایلی که به سفارت ارائه کردند که آفیسر رو قانع کرد که ایشون بعد از اتمام اعتبار ویزای تحصیلی ،در صورت عدم اخذ ویزای مهاجرت ، کانادا رو ترک می کنند بفرمایید. این مساله برای من که شرایط مشابهی دارم کمک بزرگی خواهد بود .
    با تشکر

    • پرهام می‌گوید:

      دوست عزیز نیازی به ارائه دلیل نیست اگر پذیرش کبک دارید به شما گواهی CAQ تعلق نمی گیرد با همین سی اس کیو می توانید انجا بمانید فقط فرمهای مربوطه را پر کنید اخرین وضعیت مهاجرتی را اعلام کنید دوستان من شبیه شما بودند و بعد از گذتشت زمان دانشجویی ۳ ساله اکنون با مدرک کانادایی مشغول کار هستند اثبات شرط ترک کانادا برای گروهی است هنوز گواهی حضور در کبک را دریافت نکرده اند که ان نیز در مصاحبه بررسی می شود یکی از دلایل مکفی امده شدن برای بازار کار مناسب در خور رشته قابل قوبل کبک است تا بتوانیم بر اساس استاندارد کانادایی در انجا رشد و ترقی پیدا کنیم این مطلبی است با مطالعه سایت اداره مهاجرت نیز به دست می اورید بر قرار باشید

  6. ایران می‌گوید:

    سلام

    من و یکی از دوست هام یه اختراع مهم در مورد موتور وسایل نقلیه ( خودرو ، هواپیما و کشتی ) داریم
    و اگه بخوایم این اختراع رو تو کشور کانادا ثبت بکنیم
    آیا در قبال این اختراع بورسیه رایگان تحصیلی و اقامت کانادا رو بهمون میدن ؟

  7. پرهام می‌گوید:

    باید در این رابطه با دانشگاههای کانادا صحبت کنید و به انها ایمیل بزنید

  8. هاله می‌گوید:

    سلام.خسته نباشید.اگه کسی ویزای دانشجویی برای دکتری از دانشگاه کونکوردیا بگیره می تونه از فاند استفاده کنه .یا فقط به کسایی که PR دارند فاند می دن?مرسی از اینکه جواب می دین.

  9. پرهام می‌گوید:

    با سلام هاله خانم برای گرفتن بورس وفاند باید با سوپروایزور دانشگاه مکاتبه کنید بلی به دانشجو ها می دهند

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>