اخبارکبک

تغییرات قوانین مهاجرت به کبک برای سالهای ۲۰۱۲ تا ۲۰۱۵

وزارت مهاجرت دولت کبک اعلام نموده است که برنامه های اجرا شده توسط دولت کبک برای جذب مهاجر مانند مهاجرت از طریق نیروی متخصص  Quebec Skilled Worker Program در سال ۲۰۱۰ موفق بوده و حدود ۵۴۰۰۰ نفر از ۱۸۵ کشور جهان جذب شده اند. به منظور پایدار سازی جذب نیروی کار مورد نیاز استان کبک، این وزارتخانه تغییرات زیر را برای سالهای ۲۰۱۲ تا ۲۰۱۵ پیشنهاد می نماید:

پایدارسازی

برنامه ریزی به گونه ای انجام شود که حدود ۵۰۰۰۰ نفر در سال پذیرش شوند. انتخاب به گونه ای انجام شود که متضمن پذیرش ۶۵ تا ۷۵ درصد نیروی کار متخصص زیر ۳۵ سال باشد.

محدودیت منطقه ای

با توجه به پذیرش ۳۷% مهاجران از آفریقا، ۲۵% از آسیا، ۲۱% از آمریکا و ۱۷% از اروپا در سال ۲۰۱۰، پیشنهاد شده که سقف پذیرش هر منطقه به ۳۰% محدود شود.

زبان فرانسه

با توجه به متغیر بودن سطح زبان افراد پذیرش شده از مبتدی تا پیشرفته در سالهای بعد تاکید بیشتری بر زبان فرانسه انجام شود.

 

نتیجه گیری:

به طور کلی به نظر می رسد با توجه به این تصمیمات شانس افراد جوانتر با سطح زبان بالاتر از ایران افزایش یابد پس اگر دارای معلومات زبان فرانسه سطح بالا نیسنید و یا به مرز ۳۵ سالگی نزدیک می شوید هرچه سریعتر اقدام کنید.

لینک به مطلب اصلی: http://www.canadavisa.com/the-changing-face-of-quebec-immigration.html

 

67 thoughts on “تغییرات قوانین مهاجرت به کبک برای سالهای ۲۰۱۲ تا ۲۰۱۵

  1. من ۳۹ سالم هست و تازه ۲۲ دسامبر مدارکم را پست کردم-پرستار هستم با دو فرزند زیر ۱۲سال پس با توجه به قوانین جدید اگه فایل نامبرم اونور سال صادر شه نباید امیدوار باشم درسته؟؟

  2. من و شوهرم در آذرماه ۸۹ مدارک را فرستادیم و در اردیبهشت مدارکمان تایید شد و شماره فایل مان را برایمان فرستادند ولی تا کنون هیچ گونه زمان مصاحبه ای برای مان نفرستادند آیا راهی هست که ما شماره فایلمان را در سایت جستجو کنیم که از وضعیت خود مطلع شویم اگر شما از آدرس سایت باخبرید لطفا مرا راهنمایی کنید

  3. با سلام .من رشته پرستاری هستم و پارسال بعد از آخرین تغییرات که همون درخواست مدرک زبان فرانسه بود برای کبک اقدام کردم. اما مدرک نداشتم و در پرونده ام نوشتم که تا ۸-۶ ماه دیگه می فرستم.فایل نامبرم اومده اما هیچ چیزی از من نخواستند مثل مدرک زبان و… .الان از صدور فایل نامبرم ۹ ماه می گذرد و هنوز مدرک زبانم را نفرستاده ام.آیا باید نامه ای برایشان بنویسم که توضیح بدهم یا نه؟ لطفا راهنمایی بفرمایید.
    با تشکر.

    1. سلام پرونده شما را هنوز رسیدگی نکرده اند حتما مدرک زبان بگیرید و بفرستید به احتمال زیاد نامه ۱۲۰ روزه زبان را برای شما می فرستند اصلا در این زمینه ریسک نکنید و فقط ۱۲۰ روز فرصت می دهند و در این بازه فرصت ثبت نام ندارید پس سریعا امتحان دهید

  4. سلام من نیما ۳۱ ساله هستم مدرک زبان فرانسه هنوز نگرفته ام برای اقدام بهتر است بعد از march/2013 اقدام کنم که قوانین جدید معلوم میشه ؟ یا اینور سال اقدام کنم ؟ مدارک رو باید به چه نشانی پست کرد ؟ فیش هارو باید چجوری واریز کرد ؟ لطف میکنید راهنمایی کنید ؟

    1. سلام رشته شما چیست؟ اگر در لیست ۱۴ اکتبر ۲۰۰۹ باشید با داشتن مدرک زبان مورد نیاز می تواند اقدام کنید
      به ادرس اداره مهاجرت مونترال پست می کنید
      چه فیشهایی منظورتان است؟

  5. سلام
    من و همسرم تا پایان امسال مدارکمون جور میشه…ترم آخر حسابداری ام.۶ امتیازی.مدرک درسیم تا آخر فروردین طول میکشه که بگیرم…ما جفتمون آخر دی یا بهمن امتحان فرانسه میدیم واسه نمره b1.هم من هم همسرم بالای ۴۸ ماه سابقه داریم…سن جفتمون ۲۷ ساله.بچه نداریم.من باید آیلتس چند بگیرم یا اینکه لازم نیست…
    لطفا راهنمایی کنید هم واسه وکیل هم مدارکم

    1. سلام دوست عزیز شما تا مدرک حسابداری نداشته باشید نمی توانید پرونده ارسال کنید قبلا می شد اینکرا کرد و ریزنمره ترم اخر برای کبک فرستاد اما الان نه در ضمن بعد از فروردین ۹۱ احتمال دارد یکسری رشته حذف واضافه شود بنابرین مدرک فرانسه خود را بگیرید و به امید خدا امیدوارم این قانون مشمول حسابداران نشود

  6. با سلام من پرستارم یک بار برای مصاحبه رفتم که متاسفانه به خاطر سطح زبانم رد شدم ۴۱ ساله هستم مدرک زبان را تازه گرفته ام ب ۱ حالا میخواهم اقدام کنم با ۲ فرزند یکی بالای ۱۲ سال و یکی زیر ۱۲ سال ایا من هنوز شرایط مهاجرت را دارم

  7. با سلام و عرض خسته نباشید ایا برای مهاجرت به کبک باید زبان فرانسه را بلد بود یا زبان انگلیسی با مدرک ایلتس کافی با تشگر

  8. من وهمسرم قصد اقامت داریم ولی همسرم ۴۰ و خودم ۳۱ هستم رشته من جغرافیا برنامه ریزی شهری هستش و همسرم مهندسی نرم افزار دارند و در پتروشیمی قسمت برنامه نویسی کار می کنه و بالای ۵ سال سابقه کار دارند و ۱فرزند داریم در حد مبتدی زبان بلدیم.مدرک فنی حرفه ای تخصصی ارایشگری دارم .
    به امید جواب خوب

    1. سلام با توجه به اینکه همسر شما ۴۰ سال دارند امتیاز سن را نمی توانند زیاد با فرزند جبران کنند در نتیجه باید فرانسه در حد b2 بخوانند البته اگر وقت دارند می توانند اقدام کنند رشته شما که کبک نیاز ندارد

  9. با سلام.من رشتم پرستاری ولیسانس دارم با ۲ سال سابقه کار.همسرم فوق دیپلم حسابداری.فرزندی نداریم.هر دومون ۲۷ ساله ایم.نمره ایلتس و فرانسه من چند باید بشه؟به نظر شما به رشته ما در سال ۲۰۱۳ نیاز دارن؟با تشکر

    1. با سلام از سال ۲۰۰۰ تا حالا کانادا پرستار نیاز داشته است
      شما هم شرایط اقدام دارید به شرط اینکه برای سابقه کار خود بیمه داشته باشد طرح شما زمانی قبول است که بیمه داشته باشد در ان صورت در حد a2 شما و همسرتان مدرک داشته باشید می توانید اقدام کنید

  10. با سلام.
    سن من ۳۵ سال و همسرم ۳۳
    تحصیلات من ارشد مهندسی صنایع و همسرم لیسانس مترجمی زبان روسی
    سابقه کار من در زمینه تحصیلاتم ۹ سال با بیمه و همسرم در زمینه حسابداری و مالی ۷ سال با بیمه
    فرزند نداریم – زبان فرانسه را هنوز شروع نکردیم – خانمم آیلس ۵ زبان انگلیسی را دارند .
    قصد داریم برای کبک اقدام کنیم . لطفأ راهنمائی فرمائید .
    برای اخذ مدارک معتبر زبان فرانسه جهت ارسال به کبک باید از کجا و به چه طریق اقدام کنیم ؟ امتیاز بندیش به چه نحویه ؟

  11. با سلام
    با توجه به اینکه رشته شما صفر امتیازی است شما شرایط اقدام برای تشکیل پرونده کبک را ندارید اما رشته همسر شما شرایط ارد اما مشکل همسر شما نداشتن سابقه کار در زمینه مترجمی است که خود همین عامل با عث عدم شرایط برای شما خواهد شد و باید تا قوانین جدید کبک منتظر بمانید

  12. باسلام و وقت بخیر
    بنده در دی ماه ۹۰ مدارکم را برای اداره مهاجرت کبک ارسال نمودم و فایل نامبرم در اسفند ماه اعلام شد ولی تا الان خبری از مصاحبه نیست . سن ۳۵ ، مجرد ، رشته مهندسی برق ، ارسال مدرک آموزشی از سفارت فرانسه
    لطفا” راهنمایی بفرمایید باوجود ارسال مدرک زبان از سفارت فرانسه باز باید امتحان TCF را باید گذراند ؟

    باتشکر

    1. شما چه مدرکی از سفارت فرانسه برای کبک فرستادید شما یک پیگیری به عمل آورید ببنید در چه شرایطی هستید چون شواهد مبنی بر است است شما بعد دسامبر ۲۰۱۱ اقدام کردید برای همه نامه زبان امده است حتما با این شماره تماس بگیرید ۰۰۱۵۱۴۸۷۳۵۷۶۰ داخلی ۵ دوشنبه تا جمعه ساعت ۵ عصر به بعد

      1. باسلام و تشکر
        من به مدت ۲ سال دوره آموزشی زبان فرانسه در سفارت گذراندم و مدرک b2 از سفارت در سال ۲۰۰۶ اخذ نمودم . این مدرک بعلاوه کارت عضویت در دوره های آموزشیم را فرستادم . ضمنا” دو هفته پیش به شماره ای در صفحه فایل نامبرم آمده درخواستم رو جهت استعلام کردم ولی تاکنون پاسخی دریافت ننموده ام .
        منظور شما ساعت ۵ عصر به بعد به وقت ایران است ؟

        1. شما مدرک ب۲ تی سی اف کبک داشته اید این مدرک نزد کبک دو سال اعتبار دارد کارت عضویت نیز نزد کبک فاقد اعتبار است استعلام از طریق تلفن انجام می شود بلی ساعت ۵ عصر به وقت ایران است

  13. با سلام،

    من حدود ۱ ماه قبل تمام مدارکم رو جهت اقدام برای skillworker به کانادا فرستادم .متاسفانه تمامی مدارک برگشت خورده و طی نامه ای اعلام کرده اند که اگر می خواهید دوباره اقدام کنید باید بجای فرم های A-520AA , A-1520AA فرمهای A-520-AF, A-1520-AF را پر کنید و بفرستید که من نتوانستم این فرم ها را به زبان انگلیسی در لینک فرستاده شده پیدا کنم.
    آیا شما اطلاعی از جدیدترین تغییرات دارید؟ چون دوست من که ۲ ماه قبل تمام مدارکش مثل من بود و فرستاده بود بدون مشکل فایل نامبر را گرفته بود.
    در ضمن من از نظر امتیاز مشکلی نداشتم
    پیشاپیش از راهنمایی شما متشکرم
    سپیده

  14. با سلام و تشکر از راهنمایی های شما.
    من چند سوال دارم
    همسرم چند ماه دیگر ۴۲ ساله می شود آیا دیگر از آن زمان به بعد یک امتیاز ان به ما تعلق نمی گیرد؟
    ما هنوز مدارکمون را نفرستاده ایم من تازه فوق کامپیوتر گرفته ام و هنوز دانشنامه ام بدستم نرسیده با توجه به اینکه احتمال دارد قوانین تغییر کند به نظر شما با مدرک موقت فعلا مدارک را بفرستیم یا نه؟
    برادر من تا دو ماه پیش در کبک بود ولی در حال حاضر به تورنتو رفته و citizen هم هست به نظر شما من دیگه نمی تونم ۳ امتیاز اون رو بگیرم؟ من کلا ۲ امتیاز کم دارم که همسرم در حد A1 فرانسه بلد هست ولی امتحان اون بعد از عید هست می تونم فعلا گواهی ثبت نام در امتحان tcf را بفرستم و ۳ ماه بعد نتیجه رو ارسال کنم؟
    بسیار ممنون میشم اگر به سوالات من جواب بدید.
    من ۳۳ سال دارم ۱۰ سال سابقه با بیمه- رشته کامپیوتر-مدرک فوق لیسانس-فرانسه B1 دارم

  15. با سلام همسر شما زمانی که ۴۳ ساله شود وشما اقدام به ارسال مدارک کنید امتیاز همسر در سن صفر می شود و شما زمانی امتیاز ارشد را می گیرید که مدرک فوق را داشته باشید و گرنه امتیاز لیسانس را می گیرید شما از برادر خود متیاز ۳ رنمی گیرید چون ایشان در کبک نیستند
    حتما باید مدرک فرانسه داشته باشید وگرنه پرونده شما پس داده خواهد شد که متجمل خسارت ارسال پرونده خواهید بود
    در حال حاضر امتیازات شما لیسانس ۱۰ رشته ۶ سن ۱۶ مالی یک سابقه کار ۸ اگر مدرک زبان در دست شما باشد b1 8 قوانین فعلا تغییر نمی کند همسر شما چه مدرکی دارد و رشته ایشان چیست؟

  16. سلام
    مهندس عمران ۳۸ ساله متاهل و دارای فرزند ۶ ماهه هستم همسرم لیسانس مترجمی زبان انگلیسی و ۳۱ ساله می باشد و هم اکنون مشغول یادگیری زبان فرانسه می باشیم خواهشمندم در خصوص مهاجرت به کبک از طریق نیروی متخصص شرایط ما را بررسی فرمایید و ضمننا آیا این شرایط اخذ مهاجرت تا سال آینده که ما بتوانیم مدرک فرانسه را ارایه بدهیم پابرجاست .ممنون و سپاسگزار

  17. با سلام و خسته نباشید. تشکر از راهنمایی و کمکتان. من و همسرم با مدرک فرانسه من ۵۷ امتیاز داریم. با توجه به اینکه قوانین تغییر نکرده و من لیسانس شیمی کاربردی و همسرم هم فوق دیپلم مکانیک خودرو هستند آیا به نظر شما ما مدارک را ارسال کنیم با اینکه من مدرک فرانسه دارم که متقاضی اصلی هستم یا صبر کنیم تا مدرک آیلتس من و همسرم هم مدرک فرانسه بگیرد ؟ ممنون اگر پاسخ من را دهید

    1. شما با توجه مدرک فرانسه الزام است منتظر مدرک فرانسه همسر خود باشید اگر مدرک فرانسه حاضر شد اما ایلتز اماده نشد منتظر ایلتز نباشید و پرونده را بفرستید

  18. سلام سرور گرامی

    امیدوارم همیشه شاد باشید. بنده ۳۲ سال سن دارم و دارای مدرک تکنسین (پرستاری) اتاق عمل هستم. دارای مدرک ایلتس هستم ( ۵ برای همه مهارت ها). دو سوال دارم. ۱- خانم بنده فرانسه b1و b2 گرفتن در دو مهارت الان برای ارسال مدارک بنده باید چه امتیازی کسب کنم (اشاره مدرک بنده فوق دیپلم است). ۲- بنده ۵ سال سابقه کار دارم اما بیمه ندارم چون در این مدت پاره وقت کار می کردم و بیمه من از جایی دیگر برایم رد میشد ایا باید بیمه مرتبط با حرفه خود داشته باشم؟

    منتظر جواب شما هستم

    1. دوست عزیز شما نمی توانید با مدرک کاردانی اتاق عمل نفر اصلی پرونده باشید جزییات پرونده خود را اعلام کنید تا به درستی راهنمایی کنم مدرک همسر شما چیست ایا اقدام کرده اید؟

  19. با سلام خدمت جناب پرهام . من ۳۱ساله هستم ورشته ام فوق دیپلم
    تعمیرونگهداری هواپیما (اویونیک) هست .و دارای ۱۰ سال سابقه کار مرتبط و بیمه ای هستم .و دارای ۲ فرزند سطح زبان انگلیسی ام حدود ۴٫۵-۴ میتونم بگیرم و زبان فرانسه ام رو شروع کردم . وضعیت من برای مهاجرت به کبک چه طوری است ؟؟ با توجه به اینکه همسرم زیر دیپلم هست و اصلا فرانسه یا انگلیسی نمیدونه .

    با تشکر

  20. سلام من ۳۷ سال سن دارم
    رشته لیسانسم روانشناسی بوده . ۱۲ سال سابقه بیمه دارم ولی متاسفانه کارم مرتبط با رشتم نبوده . الانم دانشجوی ارشد مدیریت هستم که کارم به این رشته مرتبط بوده تا حالا
    به نظر شما شانسی برای اقدام دارم یا نه ؟

  21. .با سلام.من فایل تامیل Nov 2011. دارم و منتظر مصاحبه , اسفند ۹۱٫ تغییر آدرس و ایمیل داشتم که ببه صورت نامه به دفتر مونتریال پست کردم. اما جوابی جهت تایید دریافت نکردم… لطفا راهنمایی نمایید.ضمنا. آدرس email جهت مکاتبه. با اداره مهاجرت را به من بدهید. با تشکر

  22. باسلام
    من با این مشخصات می تونم برای کبک اقدام کنم ممنون
    مدرک دیپلم ساخت و تولید. فوق دیپلم ساخت و تولید_ماشین ابزار .گواهی موقت لیسانس مهندسی تکنولوژی ساخت و تولید_ماشین ابزار. ۱۰سال سابقه کار.سن ۳۰ سال.زبا ن فرانسه TEFAQA1/TEFAQA2.مدرک درودگری درجه ۲٫همسر:مدرک دیپلم نقشه کشی صنعتی .فوق دیپلم نقشه کشی وطراحی صنعتی ولیسانس نقشه کشی وطراحی صنعتی.زبان فرانسه A1/A2.سن ۲۹سال.۸ سال سابقه کار.

  23. با سلام
    فوق لیسانس شیمی هستم با دو سال سابقه کار مرتبط بهمراه بیمه. سن ۳۰ سال. همسرم فوق لیسانس مکانیک با ۵ سال سابقه کار مرتبط با بیمه. فرزندی نداریم و همسرم تازه شروع به خواندن فرانسه کرده است. آیا اگر قوانین به همین صورت بماند، فرستادن مدرک فرانسه همسرم هم اجباری است یا میتوان پرونده را تنها با مدرک من باز کرد؟ چه سطحی از TCF باید بگیرم؟ سوال دیگری هم در مورد بیمه همسرم دارم. ۵ سال سابقه بیمه بصورت تمام وقت دارد ولی بابت تاسیس شرکت جداگانه ای هم چندین ماه (بصورت منقطع) برایش بیمه رد شده است. آیا این مساله مشکلی بوجود میآورد؟ میتوانیم آن را بعنوان کار پاره وقت در نظر بگیریم؟ ممنون میشم اگر راهنمایی بفرمایید.

  24. با سلام سپیده خانم شرایط شما اکی فقط باید شما مدرک زبان فرانسه a2 همسر a1 بگیرد امیدوارم قوانین تغییر نکند اما بدون مدرک فرانسه نمی توانید پرونده بفرستید

  25. با سلام و خسته نباشید
    بنده ۴ مدرک فنی حرفه ای در رشته لوله کشی ساختمان دارم (در مجموع۱۸۲۰ساعت)(۱۲ امتیازی) و دارای ۲ فرزند زیر ۹ سال و خودم هم ۳۴ سال دارم و همچنین دارای دیپلم و پیش دانشگاهی تجربی و دیپلم فنی تاسیسات از اموزش و پرورش هستم و همسرم هم ۲۷ سال و دارای دیپلم میباشد و حودم هم دارای ۷ سال بیمه تامین اجتماعی غیر مرتبط هستم ولی حدود ۳ سال سابقه کار لوله کشی به صورت پاره وقت با گواهی اشتغال به کار و فیش حقوقی دارم و توضیح دیگر اینکه در حدود ۲ سال است که مدارک فنی حرفه ای را اخذ کرده ام( زیر ۵ سال) سوال بنده این است که ایا مدارک فنی حرفه ای ایران مورد قبول سفارت کانادا میباشد و امتیاز این مدارک را به من میدهند؟

  26. باسلام
    لیسانس مدیریت بیمه با بیش از ۵ سال سابقه در شرکت بیمه مرکزی استان(معاونت) هستم۳۲ ساله ام.همسرم۲۷ساله لیسانی جغرافیا گرایش برنامه ریزی شهری در صورت اقدام به کبک آیا موردقبول هستش و جند سال طول می کشد.
    باتشکر

  27. با سلام
    مدرک کاردانی رشته کامپیوتر سال ۸۱ و لیسانس کامپیوتر نرم افزار سال ۹۱ گرفتم و مدت نزدیک به دوسال در کار مرتبط با رشته مشغول به کار هستم و دارای یک فرزند که به تازگی متولد می شود و در ضمن سن من ۳۴ سال و همسر اینجانب لیسانس تربیت بدنی و مربی و داور بسکتبال می باشد و هیچ کدام مدرک زبان نداریم راهمایی بفرمایید امکان قبولی هست.

  28. با سلام و وقت به خیر .من ۳۴ ساله و مدرک کارشناسی مددکاری اجتماعی دارم ۹ سال سابقه کار در ارتباط با رشته ام و بیمه.فرزندی ندارم وهمسرم دانشجوی مدیریت هتلداری ست و مدرک در زبان فرانسه دارد ولی سابقه کار در این زمینه ندارد من به عنوان اقدام کننده اصلی مدرک زبان انگلیسی و فرانسه با چه نمره ای باید داشته باشم ؟اصلا شانسی برای مهاجرت دارم؟ باتشکر

  29. با سلام و تشکر از پاسخگویی سریعتون.جناب پرهام با توجه به اینکه شرایط خودم و همسرم را خدمتتون توضیح دادم واینکه رشته من ۶امتیازی و رشته ایشون بدون امتیاز است ما شانس قبولی در مصاحبه و مهاجرت به کبک داریم؟

  30. سلام من و همسرم هر دو ۲۸ ساله, بچه هم نداریم. همسرم فوق دیپلم IT و لیسانس تکنولوژی نرم افزار با ۷ سال سابقه بیمه مرتبط . خودم هم کارشناسی ارشد شیمی فیزیک با ۶ ماه سابقه بیمه،همسرم ورزشکار هست جودکار مدرک داوری داره؛مدرک بین المللی نگهداری سرورهایhp و چند مدرک فنی حرفه ای و مجتمع فنی تهران داره میخاستم ببینم این مدارک ورزش و حرفه ای تاثیری دارن؟؟ امتیازات ما به چه صورته؟؟ برای تشکیل پرونده حتما بایستی مدرک زبان باشه؟؟ میشه اول اقدام کرد بعدا مدرک زبان فرستاد؟؟

  31. سلام
    من ۳۱ سال دارم فارغ التحصیل سال ۸۵ کارشناسی اقتصاد هستم .۶ سال سابقه بیمه حسابداری دارم .همسرم ۳۴ سال دارد لیسانس کشاورزی است .سطح زبان انگلیسی خودم خوب است تا ماه دیگه امتان ایلس می دهم.بچه ندارم .ایا شرایط مهاجرت به کانادا را دارم ؟

  32. سلام
    میخواستم ببینم با توجه به اینکه ارشد اتاق عمل به تازگی اومده اگه من ارشد این رشترو بگیرم آیا میتونم برای کشور کانادا اقدام کنم؟ مدرک زبان فرانسه و انگلیسی هم دارم
    ایا این رشته در کانادا مورد قبول هست؟

پاسخ دادن به نگار لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *