اخبارکبکمهاجرت

قابل توجه فایل نامبرهای ۲۰۱۱

تعداد قابل توجهی از دوستانی که فایل نامبرهای اوایل ۲۰۱۱ دارند طی ماههای گذشته ( مارس و آوریل ۲۰۱۱ طی هفته های گذشته) نامه آپدیت مدارک دریافت نموده اند.

طی این نامه اطلاع داده شده که بررسی مدارک شما شروع شده ولی تعدادی از ( شما بخوانید تمام )  مدارک کم است! طبق لیست پیوست مدارک را به همراه ترجمه ظرف مدت ۹۰ روز در یک بسته به آدرس دفتر مونترال ارسال نمایید. این لیست شامل تقریبا تمام مدارک پرونده می باشد. در ضمن گفته شده که به دلیل محرمانه بودن مسائل مهاجرت از پاسخ تلفنی معذوریم برای هر نوع توضیح نامه یا ایمیل بفرستید.

(اطلاعات تماس دفنر مونترال اداره مهاجرت را اینجا ببینید)

البته شنیده ها حاکی از این مسئله است که این موضوع ناشی از عدم اعتبار ترجمه ها پس از یکسال طبق قوانین جاری کبک می باشد و مثلا کپی پاسپورت که ترجمه نشده بوده دوباره درخواست نشده است.

به هر صورت کسانی که فایل نامبر ۲۰۱۱ دارند مرتب ایمیل خود را چک کرده و منتظر این نامه باشند. ظاهرا کسانی که این مدارک را ارسال نموده اند ظرف یک الی دو ماه نامه مصاحبه دریافت نموده اند.

 

موفق باشید

30 thoughts on “قابل توجه فایل نامبرهای ۲۰۱۱

  1. سلام پرهام جان :متاسفانه منم بعد از ۲ سال انتظار نامه فقدان مدارک رو گرفتم ،نمیدونم منظور از منظور از بند ۵ چیه !ممنون میشم اگه راهنماییم کنی ،راستی آیا می تونم ترجمه های۲سال قبل روبفرستم ؟ بند۴ رو هم اگه امکان داره راهنمایی کن.

    VEUILLEZ NOUS RETOURNER LA PRÉSENTE LISTE ACCOMPAGNÉE DU OU DES DOCUMENTS COCHÉS CI-DESSOUS.

    ۱٫ DOCUMENTS STATUTAIRES

    · Copie certifiée conforme à l’original d’un acte de naissance

    þ Requérant principal/requérante principale

    þ Conjoint ou conjointe

    ۲٫ enfant qui accompagne

    · Copie certifiée conforme à l’original d’un acte de naissance

    þ Pour chaque enfant qui accompagne

    ۳٫ Études et formation

    · Copie certifiée conforme à l’original des certificats ou diplômes universitaires

    þ Requérant principal/requérante principale

    þ Conjoint ou conjointe

    · Copie certifiée conforme à l’original des relevés de notes correspondant aux diplômes universitaires présentés (incluant la description des cours) pour toutes les années d’études qui ont mené à l’obtention de ces diplômes

    þ Requérant principal/requérante principale

    þ Conjoint ou conjointe

    ۴٫ Expérience professionnelle acquise au cours des 5 dernières années

    Pour chaque emploi ou stage déclaré dans la demande de certificat de sélection :

    · Original d’une attestation ou d’un certificat de travail (les contrats de travail et les promesses d’embauche ne sont pas acceptés)

    þ Requérant principal/requérante principale

    þ Conjoint ou conjointe

    ATTENTION

    Les attestations de travail doivent être produites sur papier à en-tête de l’entreprise et contenir les renseignements suivants :

    – La durée de l’emploi (date du début et date de la fin de l’emploi);

    – Le nombre d’heures travaillées par semaine;

    – Les postes que vous avez occupés ainsi que la période pendant laquelle vous avez occupé ces postes;

    – Une brève description des tâches;

    – Les coordonnées de l’employeur (incluant le numéro de téléphone).

    – Le nom de la personne signataire doit y être inscrit lisiblement, et le document doit être signé et daté.

    · Photocopie des trois dernières fiches de paie de l’emploi actuel

    þ Requérant principal/requérante principale

    þ Conjoint ou conjointe

    Pour attester la légalité de l’expérience professionnelle* :

    · Original ou copie certifiée conforme à l’original des preuves des cotisations sociales, ou preuve d’exonération du paiement des primes de sécurité sociale

    þ Requérant principal/requérante principale

    þ Conjoint ou conjointe

    * À défaut des preuves de cotisation sociale ou preuve d’exonération du paiement des primes de sécurité sociale, fournir l’original ou la copie certifiée conforme à l’original d’une preuve du paiement de l’impôt sur le revenu.

    ۵٫ déclarations

    · Original du Formulaire Déclaration d’un candidat ou d’une candidate exerçant une profession ou un métier réglementés (A-0527-JF), dûment rempli et signé

    þ Requérant principal/requérante principale

    þ Conjoint ou conjointe

    رشته ۶امتیازی حسابداری(متقاضی اصلی)-۱ فرزند-رشته همسر۰ امتیازی(همراه)
    ارسال مدارک:۲۸دسامبر ۲۰۱۰
    دریافت مدارک:۳ ژانویه ۲۰۱۱
    صدورفایل نامبر:۱۸ آوریل ۱۰۰۱۳
    زبان فرانسه بدون مدرک:۵، ۵ ولی درحد ۴ هستم، انگلیسی ۳،۳ ،همسر ۶،۶ فرانسه

  2. با سلام این نامه فقدان مدارک نیست این نامه برای ۵۰۰ نفر دیگر هم امده است ترجمه دو سال پیش به درد نمی خورد باید طبق این نامه مدارک را تهیه کنید و برای مونترال پست کنید این به این معنی است که مصاحبه شما نزدیک است فراسنه خود را اماده باشید اطلاعات خودتان را بالا ببرید
    باز هم تاکید می کنم مدارک گم مشده است این تمپلیت غلط است
    برای ارتباط بیشتر به من میل بزنید pa5879@gmail.com

  3. بند ۴ مربوط به سوابق کاری شما که طبق فرمت باید جایی که کار میکنید گواهی سابقه کار شما که در ان کلیه سوابق خدمت را تاکنون به همراه مشخصات فردی مدت حقوق بیمه و رضایت کارفرما و عنوان شغلی و از همه مهمتر وظایف شغلی ارائه بدین در ضمن برای اثبات سابقه کار خود بایستی سابقه بیمه هم ارائه بدهید که انها تعداد ماه بیمه شده را ملاک قرار می دهند در ضمن شما در بخش ۵ چون حسابدار هستید و رشته شما نظام مند است باید فرم رشته نظام مند را پر کنید
    http://www.immigration-quebec.gouv.qc.ca/publications/fr/dcs/A-0527-JF.pdf این فرم به فرانسه است می توانید انگلیس آن را نیز پر کنید فرم خاصی نیست مهاجرت خود را جدی بگیرید

  4. سلام
    میگم کلا مسخرمون کردن
    سفارتو که بستن توی ایران و کانادا
    کلی هم همه رو معطل کردن
    از آخرشم هیچی به هیچی :)))
    فک نکنم ارزش داشته باشه دیگه آدم حتی به این موضوع فکر کنه

  5. سلام
    من هم فایل نامبر آوریل ۲۰۱۱ را دارم ولی تا الان هیچ ایمیلی دریافت نکردم در ضمن با اینکه خودم متقاضی اصلی بودم نامه ی فایل نامبر به نام همسرم اومده که همون موقع یک بامه زدم برای اداره مهاجرت در کانادا و موضوع را اطلاع دادم
    آیا کسی هست که این مشکل براش پیش اومده باشه؟
    کسی هست که تا الان ایمیل دریافت نکرده باشه (فایل نامبر ۲۰۱۱)
    تازگی ها هم دچار یک ضایعه روحی شدم!!!!! همش فکر میکنم ایمیل اومده و من اشتباهی پاکش کردم!!!!
    لازمه برم دکتر؟؟

  6. با سلام
    فکر می کنم جزو اولین نفرهایی بودم که چنین نامه ای رو دریافت کردم (١٠دسامبر٢٠١٢)
    بعد از ٢ماه که تمامی مدارک ترجمه شده جدید را ارسال کردم نامه ١٢٠ روزه tef دریافت کردم فکر می کنم بهتر هست برای امتحان اماده باشید تا مصاحبه

    1. با سلام
      نامه فایل نامبر رو نوامبر ۲۰۱۱ گرفتم (رشته مکانیک ۶ امتیازی ) میخواستم بدونم اگه دعوت به مصاحبه بشم حدودا چه تاریخی برام تعیین میشه چون باید زبان فرانسه رو دوباره کار کنم.
      زمان ما مدارک زبان فرانسه و انگلیسی لازم نبود ایا امکان داره قبل یا در زمان مصاحبه ازم مدارک زبان بخوان؟

      1. ملاک تاریخ مصاحبه تاریخ ارسال پرونده است اگر مجرد هستید حتما برای شما نامه زبان با شرایط جدید می فرستند خود را برای امتحان فرانسه و ایلتز اماده کنید

  7. با سلام،من فایل نامبرم را در تاریخ ۲۴ اکتبر ۲۰۱۱دریافت نموده ام رشته من مهندسی مکانیک است .من هنوز دعوت به مصاحبه نشده ام می خواستم بدانم آیا من که جزئ مصاحبه زبان فرانسه بوده ام باید آزمون tcf بدهم یا خیر؟و نمره b2 شامل من نیز میشود یا خیر؟

  8. سلام
    فایل نامبر فوریه ۲۰۱۲ دریافت کردم رشته مهندس عمران ولی از مصاحبه و یا آپدیت مدارک خبری نیست. لطفا مرا راهنمایی بفرمایید.

  9. جالبه خیلی خوشگل و شیک کاری کردن که تعدادی از رفتن به کبک منصرف بشن. مثل من با فایل نامبر ۲۰۱۱٫
    نخواستیم فدای سرتون کشور مسخره و بی معناتون. جای دیگه هم هست واسه مهاجرت دولت کبک عزیز :)) بای بای و حیف وقتم که تلفتون کردم…. امیدوارم این پیام نارضایتی رو سیستم های اطلاعاتیتون دریافت کنن و ببینن چقدر سطح افکارتون پایینه…
    یک کارشناس ارشد نفت با سابقه

  10. سلام
    من کاردانی نرم افزار کامپیوتر هستم و متاهل . فایل نامبرم را آگوست ۲۰۱۱ دریافت کردم . اما هنوز آپدیت دریافت نکردم . تورو خدا یکی اینجا اگه می تونه راهنماییم کنه . به نظرتون دیر نشده ؟اصلا به نظرتون امیدی هست منتظر باشم ؟؟؟:(

  11. ممنون از راهنماییتون پرهام عزیز
    من زمانی که تشکیل پرونده دادم نمره زبان b2 گرفتم اما چون لزومی ندیدم آن را ارائه ندادم و متاسفانه الان تاریخ اعتبار آن تمام شده . به نظرتون اگر از من نمره زبان خواستن می تونم همون مدرک رو ارائه بدم ؟؟؟ و بگم چون از من نخواستین ارائه ندادم >؟

  12. باسلام
    فایل نامبر من تاریخ جولای ۲۰۱۱ هستش هنوز هیچ نامه ای برای من ارسال نشده ، از طرفی جدیدا ازدواج کردم لطفامنو راهنمایی کنین که آیا برای ازدواجم باید نامه ای ارسال کنم؟ و آیانمونه نامه ای دارین برای ارسال این موضوع؟
    ممنون

    1. با سلام باید برای ازدواج فرم ۰۵۲۰ از سایت کبک دانلود هزینه ۱۶۲ دلار با مانی اردر پرداخت کنید هر انچه برای خود فرستاده اید برای همسر هم بفرستید سناسنامه خود وسند ازدواج هم ترجمه کنید

  13. با سلام
    فایل نامبر فوریه ۲۰۱۲ در رشته مهندسی عمران دریافت کردم ولی تاکنون از مصاحبه و آپدیت مدارک خبری نیست لطفا راهکار مناسب اعلام فرمایید.

  14. سلام پرهام جان
    فایل نامبرم رو سپتامبر۲۰۱۱ دریافت کردم رشته ام امتیازی نداره برام نامه اپدیت مدارک اومده ودر حال حاضر دارمMBA میخونم ترم ۳ ایا نیازی هست گواهی اشغال به تحصیل بگیرم برای رشته جدیدم و تو مدارک جدیدم براشون بفرستم؟ ممنون میشم جوابمو بدین

  15. با سلام رشته شما در ان زمان دیماند نبوده است باید منتظر بمایند زنگ هم بزنید بد نیست ۰۰۱۵۱۴۸۶۴۹۱۹۱ داخلی ۹ برای زبان انگلیسی سپس یک

  16. سلام پرهام جان.
    فایل نامبر من دسامبر ۲۰۱۱آمده.من مهندس عمران وهمسرم فوق دیپلم عمران است.به نظر شما تقریبا چند ماه دیگر به مصاحبه دعوت میشویم؟(حدودی)ممنون

  17. سلام ممنون از راهنمایی های دوستان. در نامه آپدیت از من فتوکپی پاسپورت هم خواسته اند اما نه کپی برابر اصل. به نظر شما اساتید باید چه کار کنم ؟ تنها از صفحات پاسپورت کپی بگیرم و بفرستم یا این کاری که دارالترجمه انجام می دهد را باید انجام دهم؟ یعنی کپی پاسپورت و مهر مترجم با تأییدات دادگستری و خارجه؟
    ممنون از راهنمایی شما

    1. با درود کپی گفایت می کند پاسپورت که خود اصل است برابر اصل نیاز ندارد فقط از ۱۰ صفحه اول کپی بگیریدو صفحه اول ان باید امضا شما که مشابه فرمها زده باشید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *