مهاجرت

لاتاری گرین کارت ۲۰۱۴ آمریکا

بعد از تمام مسائل و حواشی لاتاری گرین کارت ۲۰۱۳ و ابطال نتایج و اعلام دوباره نتایج جدید، قرعه کشی گرین کارت آمریکا ۲۰۱۴ یا لاتاری گرین کارت DV LOTTERY 2014 شروع شده و تا ۳ نوامبر ۲۰۱۲ ادامه خواهد داشت.

 

 برای ثبت نام فقط به یک عکس دیجیتالی با اندازه ۶۰۰×۶۰۰ پیکسل که فاقد سایه و رتوش باشد ( مشخصات کامل عکس نمونه و کنترل معتبر بودن عکس در اینجا) و یک آدرس پستی نیاز دارید. از آنجایی که این ثبت نام بسیار بسیار ساده و رایگان است گول سایتهای شیاد را نخورید و با مراجعه به آدرس زیر مستقیما در سایت اصلی ثبت نام کنید.

https://www.dvlottery.state.gov

لازم یادآوری کنیم که به تازگی موج جدیدی از نامه های تقلبی قبولی در لاتاری گرین کارت برای افراد فرستاده شده که حتی دارای نام و شماره تلفن متقاضی می باشد، مراقب کلاهبرداران باشید در این نامه ها مثلا گفته شده هر تعداد افراد خانواده را که مایل هستید با خود همراه همراه کنید فقط هزینه بررسی مدارک برای فرد اصلی و تمام افراد وابسته هر نفر ۸۷۵ دلار است و یا یک ضرب الاجل کوتاه مدت مثلا ۷۲ ساعته برای پرداخت وجه تعیین کرده اند. پس مراقب کلاه برداران باشید.

پس از پایان ثبت نام حتما کد رهگیری را ذخیره کرده و  طبق اعلام سایت از ۱ می ۲۰۱۳ در همان آدرس بالا وضعیت قبولی خود در لاتاری گرین کارت۲۰۱۴ را چک کنید.

12 thoughts on “لاتاری گرین کارت ۲۰۱۴ آمریکا

  1. من عضو نیروی انتظامی هستم( نه گشت ارشاد)
    میخواهم بپرسم با توجه به اینکه ممنوع الخروج هستم و نمیتونم از کشور خارج بشم راهی نیست که همسرم به جای من مصاحبه بشه؟
    یا اینکه اصلا شغل من در ایران مانع دادن گرین کارت به من میشه؟
    آیا موقع مصاحبه در مورد سوابق شغلی ام حرفی بزنم؟

    1. برای مصاحبه امریکا حضور فرد دوم الزامی است و شما در فرمهای مصاحبه هم باید اعلام کنید چه سمتی دارید در فرمهای اولیه این را هم اعلام کرده اید اگر قبول شده اید مصاحبه شما یا دبی یا انکارا یا ایروان است
      شغل شما مانع نگرفتن ویزای امریکا نمی شود اما همسر شما باید دلایل مکفی داشته باشد به هر حال اگر نمی توانید به امریکا بروید با داشتن ویزا هم باز نمی توایند بروید
      بلی شما باید راجع پرونده خود با افیسر رو راست باشید

      1. سلام منظور شما از اینکه همسرم باید دلایل مکفی داشته باشه چیه ؟ همسر من باید در مورد چی دلایل مکفی داشته باشه !
        در ضمن اگه به من ویزا بدن میتونم استفائ بدم بعد خارج شم

        1. دوست عزیز این را مد نظر داشته باشدی اگر قصد استعفا دارید باید همین فردا اینکارا بکنید چون روند اداری ستاد شما ۶ماه است و اگر امسال قبول شده اید زمان بر است چون پاسپورت شما مدتی نزد انها خواهد بود در مرود پاس پورت افراد ممنوع الخروج کسانی ویزای کانادا داشتند به علت بی توجهی ویزای کانادا انها باطل شد

  2. دوست عزیز اینکه چه مدت بعد از استعفا دادن شما میتونید پاسپورت بگیرید و از ایران خارج شوید بستگی به سمت و رسته شما داره که قاعدتا خودتون باید اطلاع داشته باشید. برای مصاحبه هم حضور شما الزامی است

  3. پرهام جان سلام:دخترم در لاتاری برنده شده و کیس نامبر ایشان با ۲۰۱۴ASشروع میشود وفرمهای مربوطه بهKCC ارسال شده چگونه از تاریخ مصاحبه با خبر شویم ؟

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *