یخدان یونولیتی یخ ژله ای یخدان یونولیتی مدرن یخدان یونولیتی یخدان یونولیتی


مراحل مهاجرت به کانادا از طریق کبک

مهاجرت به کانادا از طریق برنامه استانی کبک از دیدگاه اداری دارای دو مرحله مجزا می باشد و متقاضی باید برای هر مرحله مدارک لازم را ارائه نموده و هزینه بررسی مدارک در آن مرحله را بپردازد.

مرحله نخست گزینش Selection می باشد. در این مرحله اداره مهاجرت کبک مدارک متقاضی را بر اساس قوانین داخلی استان کبک بررسی کرده و در صورت نیاز متقاضی برای مصاحبه دعوت می گردد. متقاضیانی که کل این مرحله را با موفقیت پشت سر بگذارند گواهینامه سی اس کیو CSQ – Certificat de Selection du Quebec  را دریافت می نمایند، این گواهی توسط دولت کبک صادر می گردد.

مرحله دوم پذیرش Admission نام دارد. از آنجایی که دولت فدرال کانادا باید اجازه اقامت افراد در خاک کشور کانادا را صادر نماید، افرادی که توسط برنامه های استانی ( از جمله برنامه نیروی کار ماهر کبک ) انتخاب می شوند باید از سوی دولت فدرال تایید و پذیرش شوند. این مرحله عمدتا شامل بررسیهای امنیتی و سلامتی medical می باشد. این مرحله پس از دریافت CSQ شروع شده و در صورت موفقیت برای متقاضی ویزای اقامت دائم PR – Permanent Residence صادر می شود. حالت اقامت دائم از زمان ورود به کبک فعال می شود و شامل حقوقی مانند حقوق شهروندان کانادا به جز حق رای و دریافت پاسپورت کانادایی می شود. این حقوق پس از سه سال اقامت و از طریق درخواست شهروندی کانادا Canadian Citizenship قابل دستیابی خواهند بود.

کلیه مدارک این مراحل باید به دفاتر منطقه ای مهاجرت کانادا که برای ایرانیان دفتر دمشق (سوریه) می باشد تحویل گردد. به طور معمول مدارک مرحله اول از طریق پست ارسال می گردد و هزینه بررسی مدارک از قبل پرداخت می شود ( برای جزئیات هزینه های این مرحله اینجا کلیک کنید). مدارک مربوط به مرحله دوم در روز کاری پس از مصاحبه ( در صورت موفقیت ) به دفتر مهاجرتی دمشق تحویل شده و هزینه بررسی مدارک نیز همانجا به لیر سوریه پرداخت می گردد.

برای مشاهده مطلب در سایت رسمی مهاجرت کبک اینجا کلیک کنید.

به اشتراک بگذارید یا به علاقه مندیها اضافه کنید
  • Facebook
  • Twitter
  • Print
  • Add to favorites
  • Digg
  • email
  • Google Buzz
  • Google Bookmarks
  • del.icio.us
این نوشته در کبک, مهاجرت ارسال و , , , , برچسب شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

59 پاسخ به مراحل مهاجرت به کانادا از طریق کبک

  1. فاطمه می‌گوید:

    مدارک مرحله اول شامل چه چیزهایی میشه؟

  2. مهدی می‌گوید:

    برای مهاجرت از طریق اشتغال چگونه اقدام نمایم؟

  3. saina می‌گوید:

    سلام وبا تشکر از شما عزیزان
    مصاحبه رو دادم همه چی خوب بود اما از بد شانسی بیمه رو مهر وزارت خارجه و دادگستری نزده بودم یعنی داده بودم دارالترجمه امابین اون همه مدرک و بی توجهی اونا والبته خود من افیسرم شاکی شد که این چیه برام ؟آوردی خلاصه اینکه مشروط به ارسال بیمه شدم – برگشتم ایران وفرستادم ۱ هفته پیش دستشون رسیده .الان نمیدونم باید تا کی منتظرم شم واسه جواب ؟لطفا راهنمایی کنید .
    با سپاس ساینا هستم

  4. saina می‌گوید:

    سلام مرسی از جوابتون
    از همه می خوام حتی شده چندین بار هم که شده مدارکشون رو چک کنند چون دارلترجمه ها سرشون شلوغه و نهایتا گفتن یک ببخشید است و این ما هستیم که ضرر میکنیم .درست مثل من روزی صد بار به خودم لعنت میفرستم که چرا بی دقتی کردم .
    با سپاس فراوان ساینا

  5. Masoud می‌گوید:

    سلام با تشکر
    مسعود هستم متاهل ۳۴ سالهو دختر ۸ ساله دارم , من و همسرم هردو مدرک دستیار دندانپزشکی داریم و۴هردو سال بیمه وسابقه کار داریم ,لطفا برای مهاجرت به کبک ازطریق کار من رو راهنمایی کنید .هیچکدوم از ما مدرک زبان (انگلیسی و فرانسه ) نداریم .با سپاس فراوان

  6. Masoud می‌گوید:

    سلام دوستان خوب با تشکر
    من وحید هستم ۳۸ ساله ومجرد مدرک دانشگاهی من مهندس علوم دامی است اما در این رشته هیچ فعالیتی نداشتم اما ۱۰ ساله کار عکاسی انجام میدم وبیمه هستم همچنین مدرک دستیار دندانپزشکی هم گرفتم مدرک زبان ندارم لطفا منو راهنمایی کنید.

  7. یک متقاضی می‌گوید:

    با سلام
    اگر کسی اگوست ۲۰۱۲ در مصاحبه استانبول برای کبک قبول شده باشد می تواند در ژوئن ۲۰۱۳ به کبک برود؟ آیا می تواند پس از مصاحبه به دلخواه سه شهر برای رفتن انتخاب کند؟
    با تشکر

  8. sima می‌گوید:

    سلام با تشکر از شما دوستان عزیز
    برادرم مقیم کانادا می باشد ایشون مبتلا به افسردگی می باشد و سالهاست تحت حمایت دولت کانادا قرار دارد .ایشون مجرد هستنددکتر برادرم یک نامه برای اومدن مادر داده و به مادرم ویزای ۵ ساله دادندو می خواد بره کانادا واسه اقامت دائم اقدام کنه وجود مادرم می تونه به بهبودی برادرم خیلی کمک کنه اما مادر ۶۰ سال داره خودش نیاز به مراقبت داره, من ۴۲ سال دارم ۲۱ سال سابقه کمک بهیاری دارم و البته۲۱ سال بیمه از طرفی مدرک دستیار دندانپزشکی هم دارم به مدت ۱۵۰۰ ساعت و اینکه سالها به عنوان دستیار کار کردم, من متاهل هستم همسرم مدیریت صنعتی خونده و ۱۵ سال بیمه داره , ما ۲ فرزند داریم پسرم ۲۰ ساله و دخترم ۹ ساله میخواهیم برای بهبود برادرم و کمک به مادرم و بهبود زندگی خودم به کانادا مهاجرت کنیم اگه از دکتر نامه بخواهند دکتر میده این نامه رو . بهترین راه واسه نتیجه گرفتن چی می تونه باشه ؟
    اغلب میگن سن شما بالاست و نمی تونید اما اگه بیاید دفتر ما ( دفتر مهاجرتی ) ما شما رو راهنمایی می کنیم من اول مشاوره می خواهم که ببینم چکار کنم واسه کی برنامه ریزی کنم و البته واسه این کار مجبورم وکیل بگیرم, خواهش میکنم منو راهنمایی کنید نه اینکه تلفن دفتر رو بدید
    با سپاس فراوان سیما

    • پرهام می‌گوید:

      با سلام مدرک دستیاری دندانپزشکی به صورت دیپلم فنی یا کار ودانش باید باشد و مراجعه که این مدارک را صادر می کنند از نظر دولت کبک فاقد صلاحیت است برای اطلاعات بیشتر لطفا ایمیل بزنید pa5879@gmail.com

  9. پرنسس می‌گوید:

    سلام
    من به زبان فرانسه تا حدودی آشنایی دارم ولی رشته تحصیلم رشته ای نبوده که تو لیست رشته ها باشه
    علوم اجتماعی خوندم
    همسرم مهندسی کشاورزی ولی به زبان فرانسه آشنایی نداره
    من حدودا ۱۲ ترم فرانسه خوندم
    و بچه ۳ ساله هم داریم
    همسرم سابقه ۱۰ ساله بیمه هم داره
    و مدرک دستباری پزشکی چیه ما هم می تونیم دوره اش رو بگذرونیم؟؟

  10. saina می‌گوید:

    سلام پرهام جان امیدوارم سالم وسلامت باشی
    من نامه CSQ رو دریافت کردم همانطور که شما گفته بودی ۹۰ روز طول کشید , و بایددر کلاس های ONLINE ثبت نام کنم و مدارکم رو برای دریافت فایل فدرال ارسال کنم لطفا بهم بفرمایید دریافت فایل فدرال و مدیکال با توجه به پرستار بودنم حدودا” چه مدت طول میکشه ؟ اگه لطف کنید در مورد کلاسهای ONLINE برام توضیحی بدید ممنون میشم .
    باتشکرفراوان از راهنمایی های شما
    ساینا

    • پرهام می‌گوید:

      با سلام دریافت فایل فدرال و مدیکال برای دیماند ها بین بازه ۶ ماه تا یکسال انجام می پذیرد اما این زمان قطعی نیست چون کسانی هم در این پروسه هستند که هنوز ۱۴ ماه از از فایل فدرال انها می گذرد اما ویزا نگرفته اند در کل در مرحله فدرال همه پرونده ها به یک روش النجام نمی شود برای کلاس های انلاین به من ایمیل بزنید pa5879@gmail.com

  11. سمانه می‌گوید:

    سلام دوست عزیز
    من بعد از مشروطی قبول اعلام شدم اما نامه سی اس کیو که برام فرستادن در ایران گم شد ! پس از پی گیری از من خواستن درخواست بدم که مجدد سی اس کیو رو برام ارسال کنند من این در خواست رو باید به کجا بدم آدرسی که اولین بار مدارکم رو ارسال کردم ؟ اگر جوابتون مثبت هست لطفادر صورت امکان آدرس رو برام ارسال کنید چون آدرس رو ندارم .تا جایی که به یاد دارم من مدارکم رو برای مونترال ارسال کردم و در ماه ۶ از سال ۲۰۱۱
    با تشکر از شما
    سمانه

  12. سمانه می‌گوید:

    پرهام عزیزاین آدرس ایمیل صحیح است
    سمانه

  13. سمانه می‌گوید:

    سلام پرهام عزیز
    به دلیل گم شدن سی اس کیو من , من باید درخواست بدم که اونو دوباره برام ارسال کنند من باید درخواستم رو به کجا بدم ؟ همون آدرسی که اولین بار مدارکم رو ارسال کردم ؟ اگر جواب مثبت است , من آدرس رو ندارم میتونم خواهش کنم برام آدرس رو بفرمایید ؟
    تا جایی که یادمه مدارکم رو برای مونترال ارسال کردم من در ماه ۶ از سال ۲۰۱۱ مدارکم رو ارسال کردم
    باسپاس
    سمانه

  14. رها می‌گوید:

    سلام.
    من برای کبک اقدام کردم.فایل نامبر اولم ۱/۹/۲۰۱۱ اومده و دیگه خبری نیست.به نظرتون نامه بعدی که میگن ۱۲۰ روز مهلت میدن تا مدرک فرانسه بفرستم کی میاد؟
    و b2 میخوان امتیاز مدرک فرانسه.اگه تو اون مدت نتونم b2 بگیرم راه دیگه ای هست؟؟که ازشون مدت بخام؟؟یا هر راه دیگه…
    ممنون

  15. بارسا می‌گوید:

    سلام من۲۳سالمه و مدرک بین المللی ارایشگری دارم زبانم فولم.با توجه به شرایطم ایا میتونم اقامت کانادا یا یه کشور اروبایی بگیرم؟؟ لطفا راهنماییم کنید

  16. علی می‌گوید:

    سلام. من چند وقت پیش همان نامه ای که میگه تا ۹۰ روز دیگه کپی مدارک رو دوباره بفرستید دریافت کردم و فرستادم …اما وکیل گفت اصلا لازم نیست مهر وزارت خارجه و دادگستری بخوره.با توجه به اینکه نامه دعوت به مصاحبه ام اومده..یعنی او مدارک قبول شده یا باید احتیاطا اینارو دوباره اینجا با مهر امور خارجه همراهم ببرم؟ ممنون

    • پرهام می‌گوید:

      با سلام شما برای کی به مصاحبه دعوت شدید؟

      • علی می‌گوید:

        والا تو اون نامه نوشته الان وقت دقیق رو نمیتونیم برنامه ریزی کنیم ولی منتظر تماس بعدی باشید…”Nous vous informons que vous êtes inscrit sur une liste d’attente pour une entrevue de sélection avec un(e) conseiller(ère) à l’immigration. Toutefois, nous ne pouvons vous fixer un rendez-vous dans l’immédiat. Dès que la date de votre entrevue sera arrêtée, nous communiquerons de nouveau avec vous. Entre-temps, il est inutile de nous contacter à ce sujet, mais nous vous recommandons de bien vous préparer à votre entrevue, par exemple à partir de notre site internet http://www.immigration-quebec.qc.ca

        وکیل میگفت همین که مهر برابر اصل مترجم بخوره کافیه…حالا نمیدونم یعنی پروندمدن فاتحه اش خونده شده و نمره منفی میشه برام یا امیدی هست

  17. سپيده می‌گوید:

    با سلام
    من متقاضی کبک هستم با رشته دیمند ۱۲ امتیازی. مدرک TCF من تا هنگام ارسال مدارک آماده نمیشود و تنها میتوانم گواهی شرکت در آزمون را بهمراه مدارکم ارسال کنم. آیا امتیاز زبان به من تعلق میگیرد. متاهل هستم و بدون در نظر گرفتن امتیاز زبان ۵۶ امتیاز کسب مبکنم. ممنون میشوم مرا راهنمایی کنین.
    و اینه آیا امکانش هست به محض دریافت مدرک زبان آن را (بصورت جداگانه) ارسال نمایم؟

  18. پرهام می‌گوید:

    خیر باید همراه مدارک شما حتما مدرک زبان فرانسه باشد در غیر این صورت پرونده شما پس داده خواهد شد کلیه کسانی که ۶۰ روز مانده به تغییرات کبک امتحان نداده اند شامل این وضعیت هستند فعلا باید صبر کنید و منتظر تغییر قوانین احتمالی کبک باشید چندین احتماب برای ان وجود دارد ارسال اصل مدرک زبان قبل ۱ اگوست ۲۰۱۳ الزامی است

    • سپیده می‌گوید:

      سلام
      ممنون از شما. چنانچه تغییراتی صورت نگرفت و با همین شرایط تمدید شد تنها من مدرک زبان ضمیمه کنم و همسرم مدرک زبان نداشته باشد هم برگشت میشود؟ (او در مرحله ابتدایی یادگیری است ).
      با شرایطی که داریم چه سطح زبانی لازم است؟ رشته شیمی/فوق لیسانس/۲سال و ۳ ماه سابقه مرتبط بهمراه بیمه/سن ۳۰ سال/بدون فرزند/همسر: فوق لیسانس مهندسی مکانیک/سن ۳۰ سال/سابقه مرتبط با بیمه ۵ سال.
      با تشکر از شما

  19. مهدی می‌گوید:

    سلام
    من شرایطم شبیه سپیده است. متقاضی کبک با رشته دیمند ۱۲ امتیازی. متاهل هستم و بدون در نظر گرفتن نمره زبان، امتیاز ۵۹ کسب میکنم ( با توجه به اینکه امتیاز لازم برای قبول پرونده ۵۷ هستش و من نیازی به امتیاز زبان ندارم)، می خواستم ببینم میتونم مدارکم رو به همراه نامه موسسه زبان مبنی بر گذراندن دوره فرانسه را بفرستم و متعهد بشم مدرک زبان فرانسه بعدا براشون می فرستم یا نه در این صورت هم قبول نمی کنن؟
    ممنون از راهنمایی شما.

  20. محمد می‌گوید:

    رشته ی فوق لیسانس MBA – دارای چه امتیازی است؟ با تشکر

    • پرهام می‌گوید:

      با سلام مقطع ارشد ۱۲ امتیاز برای شما دارد رشته ام بی ا فقط اگر لیسانس شما ام بی ا باشد امتیاز این رشته را می گیرید در غیر این صورت خیر امتیازی ندارد

  21. رضا می‌گوید:

    با سلام من فایل نامبر فدرال هم گرفتم حالا چه مراحلی پیش رو دارم؟ ممنون میشم راهنمایی کنین

  22. shahriar می‌گوید:

    سلام من و همسرم فوق لیسانس پرستاری هستیم البته و حدودا” ۲۰ سال سابقه کار داریم در ضمن انگلیسی مون هم بد نیست شانس پذیرش داریم

  23. کامران می‌گوید:

    سلام من ۲۷ سالمه .کاردانی رشته تاسیسات تهویه دارم والان در رشته فناوری اطلاعات درس میخونم.میخواستم ببینم شرایط مهاجرت به کانادا را دارم؟

  24. مجید می‌گوید:

    با سلام
    من لیسانس مهندسی عمران دارم و ۲سال سابقه کار دارم و اکنون هم در قرارگاه سازندگی خاتم النبیا مشغول به کارم و مدرک زبان فرانسه و انگلیسی ندارم ، میخوام بدونم شانسی واسه مهاجرت به کانادا دارم و اگر دارم چطور اقدام کنم . ممنون

  25. بهاره می‌گوید:

    سلام.من فوق لیسانس مترجمی زبان فرانسه دارم، ۳۰ سال سنمه و مجردم،۱ سال سابقه کار با بیمه و مدرک TCFزبان فرانسه دارم ،اگر هم مدرک IELTS لازم باشه،گرفتنش برام سخت نیست،شانس من برای درخواست اقامت در چه حدیه؟

  26. حبیب الرحمن می‌گوید:

    من میخواهم بپرسم لطفا در زمینه اینکه ایا از کشور افغانستان نیز امکانات رفتن به کبک و از انجا به کانادا امکانات وجود دارد یا خیر در زمینه نیاز به معلومات مفصل استم
    تشکر

  27. ابوالفضل می‌گوید:

    سلام
    پرهام جان اول از همه میخواستم بابت مطالب مفیدی که توی سایتت گذاشتی ازت تشکر کنم.
    میخواستم بدونم به نظر شما از طریق دفاتر مهاجرتی اقدام کنم بهتره یا خودم اقدام کنم.آخه من نمیدونم مدارک لازم برای مرحله اول که باید بفرستم چی هستند و یا حتی باید به تایید کدام سازمان برسند.من لیسانس عمران با دو سال سابقه کار با بیمه دارم و متاهل هم هستم.دارم کلاس زبان فرانسه میرم برای tcf. ازتون میخوام اگر میشه لیست مدارکی که باید ترجمه بشن رو بهم بگین و کجا باید تایید بشن.فکر کنم این سئوال خیلی از دوستان دیگه هم باشه.
    با تشکر

  28. seyedtaghi می‌گوید:

    سلام
    لطفا لیست مدارک مرحله اول کبک را فهرست وار اعلام بفرمایید باتشکر

  29. seyedtaghi می‌گوید:

    باسلام وتشکر از سایت خوبتون که حقیقتا راهگشاست لطفا لیست مدارک مرحله اول رابه همراه آدرس محل ارسال مدارک که یقیینا سئوال اکثر دوستان میباشد را اعلام بفرمایید با تشکر

  30. فریور می‌گوید:

    سلام عزیز جان میشه کسی خودش اول بره بعد خانوادشو سه سال بعد ببره ؟
    میشه تو این سه سال سالی دو بار ( برای مدت کم بیاد ایران برگرده کانادا که کارشو تو ایران از دست نده )
    میشه کل هزینه از ابتدای پروسه تا انتها که ورود به کاناداس رو حدودا بگین چند میلیون میشه ؟
    متشکرم

  31. رحيم می‌گوید:

    سلام من ۵۲سالمه کارشناس حسابداری هستم متاهل و داری دوتا بچه هستم ۲۳سال سابقه کار در حسابداری دارم ضمنا برادر خانمم۱۵ساله کاناداست آیا امکان مهاجرت برایم وجود دارد. ممنون

  32. علی می‌گوید:

    سلام
    من تافل ۸۰ دارم ..آیا باید حتما آیلتس بدم؟یعنی قابلیت معادلسازی داره؟ و اینکه
    اگر دارای ۵۵ امتیاز بودم همین الان ،از لحظه ای که مدارکم رو بفرستم چقدر طول میکشه تا کار رفتنم درست بشه؟
    مرسی

  33. افشین می‌گوید:

    سلام من چند سال کار تهییه کنندگی فیلم انجام دادم میتونم از طریق خود اشتغالی کبک اقدام کنم مقدار سرمهیهم ۳۳۰۰۰۰ دلار میشود تو کار تهیه کنندگی هم ۱۰ سال سابقه دارم

  34. علی می‌گوید:

    سلام.
    من مترجم زبان انگلیسی و عضو هئیت علمی دانشگاه دریانوردی چابهار هستم. حدود ۱۸ سال سابقه تدریس زبان انگلیسی دارم که ۶ سال آن در دانشگاه مذکور بوده است. همچنین، از سال ۲۰۰۳ تا کنون به عنوان مترجم آزاد (Freelance) با شرکت هایی از بیش از ۴۰ کشور دنیا همکاری کرده ام. سنم ۳۹ سال است مدرک تحصیلیم فوق لیسانس ترجمه از دانشگاه علامه طباطبائی است. همسرم لیسانس رشته جغرافیا دارد. می خواهم به کبک کانادا مهاجرت کنم. در فرم امتیاز بندی که امتیازهایم را حساب کردم به همراه خانواده ام امتیازم به بالای ۷۵ می رسد. حالا باید از کجا و چگونه اقدام کنم. همچنین، لطفاً بفرمایید مدت زمات تقریبی لازم برای طی کردن فرایند اداری لازم و اخذ ویزای اقامت در کبک چقدر است؟
    با تشکر علی

    • پرهام می‌گوید:

      با سلام امتیازات خود را چظور حساب کردید که ۷۵ شدید اصلا دارای این امتیاز نیستید رشته شما هم دیماند نیست برای اقدام از این طریق هم مدرک فرانسه ب۲ نیاز دارید امتیاز سن از دست می دهید

  35. شهرزاد می‌گوید:

    سلام.. شما شماره تماسی دارید برای مشاوره و راهنمایی برای تایید مدارک

  36. پرهام می‌گوید:

    به من ایمیل بزنید pa5879@gmail.com

  37. ژیلا می‌گوید:

    من ۳۴ سالمه متاهل هستم ویک فرزند ۵ ساله دارم من می توانم برای اقامت تحصیلی اقدام بکنم واینکه میتوانم پسرم هم با خودم ببرم؟

  38. سحر می‌گوید:

    سلام.
    من ۲۸ سالمه. متهلم.فوق لیسانس مهندسی کامپیوتر دارم.زبانم انگایسی ام خوبه برای آیلتس اقدام کردم.
    در رشته خودم کارهای برنامه نویسی میکنم.گرافیست و عکاس خرفه ای هستم.سایقه تدریس کامپیوتر در دانشگاه و آموزشگاه و مدارس غیرانتفاهی دارم.
    همسرم ۲۹ ساله.فوق لیسانس مهندسی کشاورزی با ۵ سال سابقه بیمه.و من با ۲ سال سابقه بیمه.فرزند نداریم.
    بعد از گرفتن آیلتس من، چقدر امکان موفقیت ما در صورت اقدام به مهاجرت به کانادا هست؟

  39. بهنوش می‌گوید:

    با سلام و خسته نباشید،
    من برای کبک اقدام کردم و فایل نامبرم را در تاریخ۲۰۱۳/۰۲/۱۵ دریافت کردم من و همسرم هر دو لیسانس مدیریت بازرگانی هستیم و ۱ دختر ۳ ساله هم داریم ،باتوجه به اینکه من سابقه ۹ سال بیمه داشتم و همسرم شغل آزاد دارد وسابقه بیمه هم ندارد از طریق سوابق من اقدام کردیم در هنگاه ارسال مدارک نمره TCF من(A1,A2(PARLE, و همسرم A1,A1 بود.
    به نظرتون نامه بعدی برای ما کی می آید, و آیا فرستادن مدرک B2 اجباری است یا باید منتظر دریافت نامه از سوی آنها برای فرستادن مدرک B2 باید باشیم.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *