اخبارکبک

آخرین اخبار از تغییر قوانین و لیست رشته های اسکیل وورکر ۲۰۱۳

قابل توجه کسانی که منتظر تغییر قوانین و لیست رشته های اسکیل وورکر کبک Quebec Skilled worker در مارس ۲۰۱۳ بودند می رساند که طبق آخرین اخبار و شنیده ها حاکی است که این موضوع منتفی شده و قوانین تا سل ۲۰۱۵ تغییر نخواهند کرد.

 

آپدیت:

قوانین از آگوست ۲۰۱۳ تغییر کردند برای مشاهده تغییرات به مطالب جدید مراجعه نمایید: مثلا اینجا یا اینجا

81 thoughts on “آخرین اخبار از تغییر قوانین و لیست رشته های اسکیل وورکر ۲۰۱۳

  1. سلام ، من رشته ام مدیریت بیمه هستش و ۱۰ سال سابقه کار بیمه ای در شعبه یکی از بیمه های معروف دارم متأهلم و یک فرزند ۳ ساله دارم ، همسرم البته دیپلم دارن ولی تخصص فرش به صورت عملی دارند می خواستم ببینم با توجه به شرایطم امتیازم چنده و حداکثر امتیاز مورد نیاز چنده ممنون.

  2. با سلام
    من هم مدیریت بیمه دارم البته لیسانس مدیریت بیمه!!! ایا حتما باید کاردانی بیمه داشته باشیم؟؟؟ و دومین سوال اینکه اگر یک شخص متاهل بدون امتیاز زبان به نمره ۵۷ برسه میتونه بدون مدرک زبان مدارکش بفرسته تا بعدا مدک بگیره؟؟

  3. آقای پرهام ممنون از این که زحمت کشیدید و پاسخ دادید من فوق دیپیم کامپیوتر دارم + لیسانس بیمه.یعنی لیسانسم دوباره گرفتم نه در ادامه فوق دیپلم. اونوقت با لیسانس یعنی شرایط رو نداره ؟

  4. سلام. متاهل دارای یه فرزند ۴ساله رشته هردو مدیریت که البته همسرم ارشد همین رشته رو دارن .ما مدرک ریز نمراتمون رو نداریم و شش ماه دیگه بهمون میدن ایا میشه همین مدارکی که داریم رو بفرستیم؟مدرک زبان tcfqرو هم داریم.ممنون

    1. دوست عزیز خیلی هم عجیب نیست کبک بر اساس نیاز بازار کار خود رشته را اولویت بندی کرده است اگر شما کاردانی بیمه هم داشتید به طور ناپیوسته مدرک داشتید شرایط داشتید این چنین مواردی را قبول نمی کنند

  5. سلام
    ابتدا ازتون تشکر میکنم که سوال هامون را بی جواب نمیگذارید
    میخواستم بدونم ایا ارایه مدرک زبان انگلیسی (ایلتس) برای متقاضی اصلی ضروریه؟؟؟ اگر کسی مدرک زبان فرانسه داره وامتیازش هم ۶۲ باشه (متاهل)! ایا میتونه مدرک زبان انگلیسی ارایه نده؟

  6. با سلام
    انتظارویزا بعداز قبولی در مصاحبه کبک برای رشته های صفر امتیازی چه مدت است؟
    آیا این امکان وجود دارد که سریعترانجام بگیرد؟ومکاتبه وکلا یا شما به مسئولین کبک برای رسیدگی زودترامکان دارد؟
    ممنون

    1. سلام دوست عزیز در حال حاضر به علت تعدد پرونده ۳۴ ماه است این که این میزان کمتر شود در سالهای ۲۰۱۴ احتمال دارد و از دست بنده که هیچ از دست وکیل هم کاری بر نمی آید

  7. با سلام وخسته نباشید
    من خبری در سایتی شنیدم
    که پرونده کسانی که منتظرویزا هستند به پاریس منتقل و….
    رشته من صفرامتیازی هست ومنتظر نامه دعوت به مصاحبه هستم.(۲۰ ماه از تاریخ فایل نامبر)
    ممکن است با این خبرجدید زودترمصاحبه شود؟؟؟و زودتر ویزا صادرشود؟؟؟چون درسایت شما دیدم که فرمودید۳۴ ماه و…

    با سپاس

      1. با سلام
        من این مطلب را خواندم ولی منظور من به کسانی هست که فعلا مصاحبه نرفته اند ومنتظر دعوت به مصاحبه هستندچون در این مطلب فقط به کسانی که مصاحبه رفنتد و…اشاره شده است.آیا تاثیری برما خواهد داشت ؟؟
        لطفا راهنمایی بفرمایید
        تشکر فراوان

        1. بله تاثیر خواهد داشت و طول مدت کلی پروسه مهاجرت را کوتاه خواهد کرد. اگر روند در صف ماندن افراد اشاره شده در آن مطلب ادامه می یافت بعد از مصاحبه باید ۳ یا ۴ سال منتظر تکمیل فرآیند فدرال می ماندید

  8. سلام
    فوق دیپلم عمران نقسه برداری،۵سال سابقه tcf=a2و ایلتس ۴ و۳۳ ساله

    همسرم ۳۰ ساله لیسانس معماریو ۶سال سابقه تی سی اف=b1 و حدود ۲ ماه فزستادیم ولی هیچ خبری نیست وحتیgoverment feeرو هم برداشت نکردن(از طریق credit card) پرداخت کردیم ، به نظر شما چرا هیچ اتفاقی نیفتاده؟و ایا امکان داره بررسی نکنندو برگردونندپروندرو؟ باسپاس فراوان از پاسخگویتان.

    1. با سلام کلیه کسانی که با کردیت کارت پرداخت می کنند دیر از کارت انها برداشت می شود گاهی ۱۲۰ روز هم طول کشیده است پس باید صبر کنید دوست عزیز

  9. با سلام
    جناب پرهام ایا زمانی که پرونده را میفرستید، به شما اعلام میکنند که پرونده رسیده یا نه یعنی از طریق emailیا پست اعلام میکنند؟ ومعمولا چقدر طول میکشه که فایل نامبر بدهندو سوال آخرم هم با عرض پوزش آیا امکان داره پرونده رو پس بفرستند؟
    سپاسگزار سحر

    1. با سلاکم اگر فایل نامبر شما بایاید یعنی مدارک به سلامت دریافت شده است اما صحیح بودن و درست بودن بعدا چک می شود طی ایمیل اطلاع می دهند روال فایل نامبر مدت زمان خاصی ندارد بین ۴۰ تا ۱۲۰ روز بوده است اگر بخواهند پس دهند عرض ۳۰ روز پس می دهند

  10. با سلام
    امروز به وکیل مراجعه کردم اما گفتند که ۳ روزه پرونده قبول نمی کنند برای کبک . فعلا بسته شده تا ماه جولای . آیا این صحت داره ؟ و سوال دیگه اینکه آیا وکیل معتبر کبک داریم ( اگر جواب بله هست لطفا معرفی کنید )

  11. سلام.من فوق لیسانس فیزیک دارم ولی ۱٫۵ سال سابقه کار با بیمه در زمینه حسابداری دارم
    با توجه به اینکه رشته من صفر امتیازیست آیا با گرفتن مدرک حسابداری از فنی حرفه ای ویا هنرستان میتوانم برای کبک اقدام کنم؟در صورتی که جواب مثبت باشد آیا سابقه کار قبل از گرفتن مدرک مورد قبول است؟

  12. با سلام
    رشته من صفر امتیازی است واز تاریخ فایل نامبرم ۲۱ ماه می گذرد
    در حال حاضر خبری از دریافت نامه مصاحبه وامتحان تف نیست
    با توجه به تجربیات شما تا کی منتظرنامه باشم؟؟؟
    کمی دیر نشده است؟

  13. سلام
    احمد ضیا یوسفزاد هستم من از رشته ژورنالیزم پوهنتون کابل فارغ شده ام
    ما در فامیل سه نفر هستم من، برادرم و مادرم آیا ما می توانیم که شامیل این پروگرام شویم
    تشکر

  14. سلام من حدود سه ماهه که مدارک فدرالو فرستادم و شش امتیازی هستم .چقدر حدودا طول می کشه که مدیکال چک بیاد.و چطوری میشه پیگیری کرد؟ممنون میشم اگه جواب بدین.

  15. با سلام و تشکر برای اینکه وقت میگذارید و همه ی سوالات را جواب میدید.
    من فایل نامبر خودم را در آگوست ۲۰۱۱ گرفتم ولی هنوز خبری از مصاحبه نیست. تا کی باید صبر کنم و اینکه ایا باید پیگیری انجام بدم؟ البته یک ماه پیش یک نامه نوشتم و ایمیل کردم که جواب دادند پرونده ی من در دست بررسی است و زمان ان که برسد به من ایمیل می دهند.
    ممنون

  16. سلام-من لیسانس حسابداری ۳۲ ساله و فعلا ۲ماه سابقه بیمه و همسرم ۳۴ ساله ومهندس برق قدرت و حدود ۱۰ سال سابقه بیمه داریم که فعلا در حال گذران کلاس های زبان انگلیسی و فرانسه جهت کسب مدارکشون میباشیم.میخواستم بدونم با فرض کسب مدارک زبانمان و ۱ساله شدن سابقه بیمه من شرایط مهاجرت و داریم یا نه؟

  17. سلام . شرایط جدید ۲۰۱۳ اومده؟ کسی میدونه می تونه لینکش رو می گذاره لطفا. این محدودیت ظرفیت شرایط رو خیلی سخت تر می کنه.. ؟ نظرتون چیه با شرایط جدید. من مهندس کامپیوتر- نرم افزارم- با ۵ سال سابقه کار بیمه ای و ۳۱ سال سن و متاهل. در حال خوندن فرانسه. فکر کنم تا ۷-۸ ماه دیگه برم واسه امتحان. همسرم تا چه سطحی باید بخونه؟ امیدی با این محدودیت ظرفیت که تازه من ۷ ماه دیگه تشکیل پرونده بدم هست؟ فکر می کنید این فرایند چقدر طول میکشه؟ بیشتر از ۳-۴ سال؟ ممنون

  18. سلام. من همون سوال قبلیمو دارم. با توجه به لیست جدید امتیاز مهندسی کامپیوتر ۱۲ امتیازی شده. شما کلا شانس منو چقدر می دونید با توجه به محدودیت ظرفیت فقط ۲۰۰۰۰ نفر. تا مدرک ب۲ رو بگیرم فکر کنم تا دی ،بهمن طول بکشه. امتیاز کلم ۵۰ میشه. همسرم مدرک زبانش تا چند باید بگیره؟ شانسمون چقدره؟ ممنون

  19. سلام. خسته نباشید. من لیسانس گرافیک و ۸ سال سابقه کار مارکتینگ همراه بیمه و همسرم فوق دیپلم لوله کشی هنزستان با ۱۲ سال سابقه کار مرتبط و دارای یک فرزند ۵ ساله……. به نظر شما از بین من و همسرم کدام یک میتوانیم اقدام کنیم؟ آیا مدرک زبان حتما باید باشد یا با نامه سفارت مبنی بر شرکت در آزمون از سفارت فرانسه میتوان اقدام کرد؟ نفر دوم هم باید مدرک زبان داشته باشد یا نه؟ ممنون از زحمتی که خواهید کشید

  20. سلام
    من کارشناسی رشته ادبیات زبان انگلیسی دارم که ۰ امتیازی است ولی سابقه کار کامل در رشته مرتبط و رشته بازرگانی دارم. در ضمن پسرم که ۸ سال دارند با من هستند. ایا می توانم برای مهاجرت به کبک اقدام کنم؟ امتیاز زبان انگلیسی و فرانسه هم دارم. باتشکر

  21. سلام من لیسانس حسابداری با ۱۰ سال سابقه کار با بیمه و همسرم مهندس الکترونیک با ۱۵ سال سابقه در اداره دولتی و بیمه میتونیم برای مهاجرت به کبک اقدام کنیم در حال خوندن زبان هستیم متشکرم

  22. با سلام.بنده لیسانسیه ی عمران عمران هستم با ۴۰ماه بیمه مرتبط.همسرم لیسانس گرافیک بدون سابقه.یک فرزند ۳ ساله و سن خودم۳۰ و همسرم ۲۷ ساله است. امتیازات با قوانین جدید چقدر می شود؟ با فرانسه B 2 خودم و B1 همسرم، مدرک آیلتس می توانم نفرستم.؟

  23. آیا کسانی که فایل نامبر ۲۰۱۱ دارند ولی هنوز منتظرند و نامه انتظار و یا دعوت به مصاحبه ندارند ، قوانین جدید شامل حال آنها می شود؟ در صورت شامل شدن ، اگر قبلا برای کامل شدن امتیاز ، سطح زبان انگلیسی اعلام کرده بودیم و حال با قوانین جدید نیازی به نمره انگلیسی نداشته باشیم ، باز هم باید آیلتس بگیریم و بفرستیم؟

    1. بلی شامل می شود اگر از انها اپدیت مدارک بخواهند مدرک ب۲ باید بفرستند و ایلتز هم به مثیزان کمبود نمره باید امتحان بدهند البته در مصاحبه صورت گرفته این هفته افیسر ها شرایط ب۲ هم انتظار داشته اند

  24. سلام.من لیسانس ناپیوسته پرستاری دارم.(از کاردانی اتاق عمل به پرستاری)من ۳۹ ساله و خانمم ۳۲ ساله می باشد که ایشان هم لیسانس حسابداری دارند.سابقه کارم هم ۱۴ سال می باشد همچنین یک فرزند ۱۰ ساله دارم.البته مدرک زبان ندارم ولی مدتی زبان فرانسه کار کردم و یک اشنایی کامل با زبان فرانسه دارم.(حدود a2).اولا ایا بنده واجد شرایط مهاجرت به کانادا هستم(چه کبک چه فدرال)؟ و ثانیا چند ماه طول می کشد تا من به سطح ب۲ برسم؟

  25. با سلام همسر من لیسانس پرستاری با۴ سال سابقه بیمه ۲۸ ساله با نمره A1 فرانسه وخودم لیسامس رشته آموزش زبان انگلیسی بدون سابقه بیمه ۳۲ ساله با نمره A1 فرانسه. ما مدارکمونو به کبک قبل از آگوست فرستادیم. حالا برای آپدیت مدارک همسرم میتونه با امتحان مجدد فرانسه و گرفتن نمره A2 امتیازامونو بهبود بده؟ باتشکر

    1. با درود اگر همسر شما بیمه مرتبط با شغل حسابداری داشته باشد در این صورت ۵۵ امتیاز خواهید داشت و برای تشکیل پرونده فقط نیاز به نمره ۵ ایلتز در دو مهارت از ۴ مهارت می باشد نیازی به مدرک ب۲ ندارید حداقل نمره برای افراد متاهل برای تشکیل پرونده ۵۷ است

    1. نحوه امتیاز بندی تغییر نکرده است فقط امتیاز بعضی از رشته ها عوض شده است اطلاعات خود لطف کنید بفرمایید تا به شما اعلام کنم

  26. با سلام
    مهندس مکانیک هستم ٣٧ ساله و به تازگى مدیکالم رو ارسال کردم و کم کم آماده رفتن و اقامت می شوم
    مى خواستم بدونم در این فرصتى که دارم چه حرفه یا مهارتى رو کسب کنم ( نامربوط به رشته هم فرق نمى کنه) تا بتونم اونجا کار کنم
    کلا ممنون مى شم یسرى کاراى جنرال رو که در ابتدا باید انجام داد ، معرفى کنید

    1. با درود تبریک برای مدیکال شما
      کلا بعد از مصاحبه تاکید بر روی کار کردن روی زبان است به خصوص زبان انگلیسی که در بدو ورود به کبک بسیار خوب خواهد بود به سراغ هیچ حرفه نیاز نیست بروید وقت خود را روی جمع اوری مدارک تجرمه انها تاییدیه گرفتن از از موسسات اموزشی و اسکن کردن کتاب های مورد نیاز که حمل ان سخت است کلیه کار حقوقی خود اگر قصد سفر بلند مدت دارید به فامیل واگذار کنید کار های پزشکی ودندان پزشکی و هرچه که لازم در رابطه با سلامتی انجام دهید چون در کبک تا سه ماه اول بیمه نیستید کار های جنارل عموما فروشندگی ویزیتوریو پیشخدمتی در رستوران و منشی گری است برای ان موارد باید مسلط به زبان فرانسه یا انگلیسی باشید به خصصو انگلیسی چون در ابتدا فرانسه انها متوجه نخواهد شد وانها سعی می کنند به زبان دوم ارتباط بر قرار کنند تا عادت کنید مصیبت انجا است که زبان دوم ندانید برای اطلاعات بیشتر به من ایمیل بزنید PA5879@GMAIL.COM

  27. با سلام
    من در January 2012 فایل نامبرم رو گرفتم
    رشته : لیسانس مهندس کامپیوتر نرم افزار فوق لیسانس : مهندسی IT ( در هنگام Apply با مدرک لیسانس اقدام کردم)
    سن :۲۸ سال
    و دارای ۹ سال سابقه بیمه مرتبط با رشته تحصیلی
    می خواستم بدونم من قبلا امتیازم بدون احتساب زبان و امتیاز افیسر ۴۱ بود با توجه به شرایط جدید ۶ امتیاز دیگر به امتیاز های من اضافه می شود و امتیازم به ۴۷ می رسد حال ۲ سوال برایم مطرح است با توجه به اینکه در حال حاضر مدرک فوق لیسانس گرفتم و مدرک فوق ۲ امتیاز دارد آیا با توجه به اینکه مدرک فوق من امتیاز ۱۲ ندارد و مدرک لیسانس من دارای ۱۲ امتیاز است داشتن این مدرک برای من ۲ امتیاز را دارد ؟؟ و سوال دوم اینکه من باید منتظر نامه ارسال مدرک زبان از سوی سفارت باشم یا باید خودم زود تر بفرستم ؟

    1. با درود شما
      به زودی نامه ای دریافت خواهید کرد که شما در لیست مصاحبه قرار خواهند دارد حتما مدرک ارشد خود را ارائه کنید و و امتیاز ارشد که ۱۲ است را می گیرید نکران اینکه امتیاز ۱۲ را نگیرید نباشید در صورت ارائه نکردن مدرک ارشد در کانادا هم نمی توانید از ان استفاده کنید با پر کردن فرم ۰۵۲۰ تغییرات را اعلام کنید نیازی نیست منتظر ان نامه باشد

  28. با سلام من مدرک لیسانس کامپیوتر دارم ، مدرک زبان انگلیسی دارم ولی زبان فرانسه ندارم ، برای اقدام باید از کجا شروع کرد و آیا شانسی خواهم داشت ؟! ممنونم

  29. سلام . من لیسانس مهندسی مکانیک و فوق لیسانس mba دارم . زبان فرانسه بلد نیستم . ۲ تا سوال داشتم یکی اینکه mba امتیازی دارد ؟ ۲- چقدر تفاوت امتیاز برای کسی که فرانسه بلد است و کسی که بلد نیست هست ؟

    1. سلام مدرک ارشد امتیاز ۱۲ یعنی ۲ امتیاز بیشتر از لیسانس دارد خود ان امتیازی ندارد شما باید حتما درک فرانسه ب۲ و ایتلز ۵ داشته باشید تا بتوانید اقدام کنید

  30. سلام.لطف کنید بفرمایید امتیازمان با شرایط جدید چند میشه ؟ فایل نامبر کبک نوامبر ۲۰۱۱
    ۳۰ ساله و مهندس عمران (ناپیوسته)-فوق دیپلم عمران(ناپیوسته)و دارای یک فرزند ۳ ساله ، ۳٫۵ سال سابقه بیمه مرتبط ، سطح زبان فرانسه ب۲ در پغله و اکوته ، همسرم ۲۷ ساله ، لیسانس گرافیک-ارتباط تصویری (ناپیوسته ) و کاردانی گرافیک – بدون سابقه – سطح زبان فرانسه پغله و اکوته ب۲ . آیا اگر در حال حاضر دیگر نیازی به امتیازات ادبتیلیته نداشته باشیم؟ باز به مصاحبه دعوت می شویم؟

  31. بلی بدون نیاز به انطابق پذیری هم دوستان دعوت می شوند با توجه به شرایط جدید بلی دیماند هستید اما شما مدرک فرانسه دارید یا در حد ب۲ هستید این فرق می کند

  32. سلام پرهام جان. من لیسانس مهندسی کشاورزی گرایش آبیاری و زهکشی هستم و فوق لیسانس سازه های آبی ، مجرد و با ۷ سال سابقه کار بیمه ای مرتبط با رشته تحصیلی… از لحاظ زبان انگلیسی هم بد نیستم و می تونم آیلس ۶٫۵ بگیرم… امکان داره من رو راهنمایی کنید و بگید که شرایط مهاجرت رو دارم یا نه… ممنون از لطفتون…

    1. با سلام با داشتن ایلتز مشکل شما حل نمی شود باید در مهارت ب۲ فرانسه در قسمت گفتاری نمره لازم را کسب کنید تا بتوانید پرونده تشکیل دهید

  33. سلام مرسی که وقت برای پاسخ دادن به سوالات ما میکنید .من فوق لیسانس اموزش زبان فرانسه دارم.۳۲ ساله و مجرد .یک خاله هم در تورنتو دارم که نمیدانم فامیل درجه یک یا دو محسوب میشه.ielts 7+delf B2 دارم .می خواهم برای مقطع دکترا اقدام کنم .ولی کلا قصد مهاجرت به کبک را دارم .نمیدانم در لیست مشاغل هستم یا نه یا کلا امتیاز لازم را می اورم یا نه ؟

  34. باید اضافه کنم تازه ۶ ماهه بیمه شدم وسابقه کار را فقط یکی از دوستان ۴ سال البته بدون بیمه فراهم کرده که نمیدونم اصلا فایده داره یا نه ؟

  35. سلام همسرم مهندس عمران ومن دکتر داروساز هستم سابقه بیمه ما پر میباشد سن همسرم ۳۹ ومن ۳۸ سال دارم.۲ فرزند زیر ۱۲ سال نیز داریم نمره tcf همسرم نیز a2,b1 است ایا امتیاز تشکیل پرونده داریم؟

  36. سلام جناب آقای پرهام
    میخواستم ببینم آیا تغییراتی در میزان ونحوه محاسبه امتیازات از مارس ۲۰۱۴ صورت گرفته یا همان شرایط آگوست ۲۰۱۳ همچنان پابرجاست ممنونم

  37. ببخشید میشه آقا پرهام یا دوستان که اطلاعات دارن راهنماییم کنن؟
    machining techniques=kardanie mechanic khodro?
    رشته مکانیک خودرو(فوق دیپلم) در لیست رشته های مورد نیاز چند امتیازیه؟
    ممنون

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *