یخدان یونولیتی یخدان یونولیتی یخدان یونولیتی مدرن یخدان یونولیتی یخ ژله ای


چگونگی دریافت تابعیت و پاسپورت کانادا

کسانی که دارای شرایط زیر هستند می توانند تقاضای تابعیت کانادا و پس از آن پاسپورت کانادایی نمایند.

۱- شرط سن Age

 

افراد بالای ۱۸ سال می توانند تقاضای تابعیت کانادا را بنمایند.

افراد زیر ۱۸ سال توسط پدر و مادر یا پدر خوانده و مادرخوانده قانونی یا ولی قانونی می توانند درخواست شهروندی کنند و این در صورتی ممکن است که آن فرد شهروند کانادا باشد یا همزمان برای شهروندی اقدام می کند.

۲- وضعیت اقامت دائم Permanent resident status

 

فردی که برای تابعیت کانادا تقاضا می کند باید در وضعیت اقامت دائم باشد و وضعیت او به صورت مشروط یا معلق نباشد. یعنی وضعیت او در دست بررسی نباشد یا در حال اخراج شدن نباشد.

۳- مدت زمان سکونت در کانادا Time lived in Canada

 

فرد متقاضی تابعیت کانادا باید حد اقل سه سال  ( ۱۰۹۵ روز) از چهار سال گذشته را در کانادا زندگی کرده باشد. برای افراد زیر ۱۸ سال احراز این شرط الزامی نیست. مدت زمانی که فرد قبل از دریافت اقامت دائم در کانادا گذرانده باشد در صورتی که در محدوده چهار سال گذشته باشد ممکن است مورد محاسبه قرار گیرد. البته مدت زمانی که از دریافت اقامت دائم گذشته نباید کمتر ار ۲ سال باشد. برای راهنمایی کامل در مورد محاسبه مدت زمان سکونت در کانادا به اینجا Residence Calculator مراجعه نمایید.

۴- توانایی در زبان Language abilities

کانادا دارای دو زبان رسمی است فرانسه و انگلیسی، متقاضی دریافت اقامت کانادا باید حداقل به یکی از این زبانها آشنایی کافی داشته باشد. مهارت فرد در زبان توسط افیسر اداره مهاجرت سنجیده می شود. فرد باید مفاهیم ساده را متوجه شده و سوالات را با جوابهای کوتاه پاسخ دهد. باید بتواند داستانهای کوتاهی تعریف کند و در مورد کارهایی که در گذشته انجام داده (یا در آینده قصد انجام آنرا دارد) صحبت کند.

۵- سابقه کیفری Criminal history

 

کسانی که دارای سابقه جرایم جدی هستند یا در زندان هستند نمی توانند تقاضای دریافت تابعیت کانادا را بنمایند. علاوه بر این مدت زمانی که در زندان گذرانده شده جزء مدت زمان سکونت در کانادا محسوب نمی شود.

۶- اطلاعات کافی در مورد کانادا Knowledge of Canada

 

کسانی که تقاضای تابعیت کانادا را دارند باید اطلاعات کافی در مورد حقوق و وظایف خود و سیستم سیاسی و دموکراتیک کانادا داشته باشند. مسائلی مانند حق رای و حقوق شهروندی، ارزشهای جامعه و تاریخ کشور.

افراد بالای ۵۵ سال ممکن است از این امتحان معاف شوند.

سوگند شهروندی (سیتیزن شیپ)

پس از قبولی در امتحان اطلاعات کشور پرونده فرد مورد بررسی قرار می گیرد و افراد بالای ۱۴ سال برای شرکت در مراسم سوگند شهروندی ( سیتیزن شیپ) دعوت می شوند و پس از این مراسم کارت Citizenship خود را دریافت می نمایند.

برای مشاهده این اطلاعات در سایت اداره مهاجرت کانادا به زبان انگلیسی اینجا کلیک کنید.

 

کارت شهروندی Citizenship در مواردی مانند رای دادن یا دریافت پاسپورت مورد استفاده قرار می گیرد. نمونه ای از کارت شهروندی کانادا در زیر آورده شده است:

 

در یکی ازمطالب بعدی به روند دریافت پاسپورت کانادایی خواهیم پرداخت.

 

به اشتراک بگذارید یا به علاقه مندیها اضافه کنید
  • Facebook
  • Twitter
  • Print
  • Add to favorites
  • Digg
  • email
  • Google Buzz
  • Google Bookmarks
  • del.icio.us
این نوشته در زندگی در کانادا, مهاجرت, نمایش همیشگی ارسال و , , , , , , برچسب شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

38 پاسخ به چگونگی دریافت تابعیت و پاسپورت کانادا

  1. پرهام می‌گوید:

    از مدیریت عزیز سپاس گذارم

  2. یلدا می‌گوید:

    با سلام
    آیا با داشتن اقامت کبک می توانیم در ایالت های دیگه مثل فدرال هم کار کنیم؟

  3. نازدانه بربری می‌گوید:

    من یه دختر افغانی هستم. ایران زندگی می کنم. می خوام واسه ادامه تحصیل برم کانادا. الان چطوری باید استارت کارامو بزنم؟ یعنی از کجا باید شروع کنم؟

  4. سحر می‌گوید:

    سلام خسته نباشید من درست متوجه نشدم ،اگر من pr را دریافت کنم باید تمام شرایط بالا را داشته باشم تا citizen بشم؟و اگر هیچوقت این اتفاق نیفته چی؟ یعنی من همیشه باید پاسپورت ایرانی خودم را داشته باشم و از این حقوق محروم؟

  5. امید می‌گوید:

    یه سوال :
    اگر پس از دریافت pr همسر و فرزند به ایران برگردند ولی شخص اصلی متقاضی مهاجرت در کانادا برای ۳ سال بماند و برای citizen اقدام کند آیا نیاز به سکونت همسر در کانادا نیز هست ؟ و اینکه کارت PR همسر و فرزند اگر کمتر از ۲ سال در کانادا بوده باشند باطل میشود؟ در کل شرایط همسر چگونه بررسی میشود.

  6. شادی می‌گوید:

    با سلام و خسته نباشید
    من اکتبر ۲۰۰۹ کارت اقامت دایم خود را از کیک (منترال) دریافت کردم و این کارت تا اکتبر ۲۰۱۴ باطل می شود ولی تا به حال من فقط توانست ۴ ماه در طی این مدت در کانادا باشم. می خواستم بدانم آیا در اکتبر ۲۰۱۴ کارتم باطل می شود و من دیگر نمی توانم آن را داشته باشم و یا می شود آن را تمدید کرد. در ضمن فعلا قسط تابعیت کانادا را ندارم.
    با تشکر

    • پرهام می‌گوید:

      بلی شما شانس تابعیت کانادا را از دست خواهید داد شما برای اینکه بتوانید یکبار دیگر کارت اقامت داشته باشید باید از ۵ سال ۲ سال کانادا حضور داشته باشید درضمن بهتر است به شما توصیه کنم بهتر است تا سال انقضای ویزا انجا حضور داشته باشید و گرنه اقامت شما هم باطل می شود

  7. شادی می‌گوید:

    با سلام و خسته نباسبد
    من در سال ۲۰۰۹ (اکتبر) کارت PR خود را از مونترال گرفتم ولی ت ا به امروز به علت اینکه در تهران شاغل هستم فقط توانستم ۴ ماه را پر کنم. کارت من در سال ۲۰۱۴ باطل می شود می خواستم بدانم اگر نخواهم تابعیت کانادا را داشته باشم ایا امکان تمدید کارت هست یا با اشکال مواجه می شوم. البته در این مدت کارت ملی و کارت بهداشت و کارتهای بانکی خود را گرفته ام.
    خوشحال می شوم راهنملیی کنید
    با تشکر

    • پرهام می‌گوید:

      شما می توانید یکبار دیگر کارت اقامت خود را تمدید کنید به شرط اینکه در طول ۵ سال ۲ سال کانادا حضور داشته باشید وگرنه از اقمت کانادا برای همیشه محروم خواهید شد در ضمن کارتهای سلامتی و تامین اجتماعی شما به علت حضور نداشتن شما در خاک کانادا لاک می شود

    • پرهام می‌گوید:

      شما یکبار حق تمدید کارت را خواهید داشت و اگر انها متوجه شوند که شما نمیخو اهید در کانادا حضور داشته باشید انها این موضوع را متوجه شوند شما دیگر هیچ دلیلی برای ادهمه دادن زندگی تان در انجا ندارید در سال گذشته کارت اقامت ۱۸۰۰ نفر باطل شده است

  8. پویا می‌گوید:

    با سلام

    من سیتی زن کانادا هستم در حال حاضر منتظر هستم که کارهای همسرم برای مهاجرت به کانادا درست بشود و به کانادا برگردیم ولی پاسپورت اینجانب تا چند ماه دیگه تاریخ انقضاء ش تمام میشود الان که سفارت کانادا در ایران بسته است چطور میتوانم پاسپورتم را تمدید کنم از راهنمایی شما ممنون .

    • پرهام می‌گوید:

      اگر در کانادا هستید که به سرویس کانادا مراجعه کنید اگر ایران هستید سفارت کمانادا در ترکیه ایمیل بزنید وقت بگیرید و برای تعویض پاسپورت باید به ترکیه بروید ۴۸ ساعات کاری تعویض می شود

  9. احمد می‌گوید:

    سلام من یه شهروند عراقی هستم میخواستم بدونم جطوری میتونم به کانادا سفر کنم و شهروند این کشور بشم یعنی شناسنامه و پاسپورت این کشور رو دریافت کنم و همچنین میخواستم بدونم با دیپلوم تجربی میتونم در این کشور در رشته های مهندسی ادامه تحصیل بدم
    ممنون

  10. محمدرضا می‌گوید:

    سلام . من برای کانادا کبک اقدام کردم. من فایل نامبر فدرالم اومده . و منتظر مدیکالم هستم. و من بجه ام ۶ ماه دیگه به دنیا میاد . اگه قبل از مدیکالم و دریافت ویزا بچه به دنیا بید مشکلی از بایت ویزا یا مراحل کاریم ندارم؟

    • پرهام می‌گوید:

      سلام بهتر فرزند شما قبل از مدیکال به دنیا بیاید که به کبک اعلاکم کنید و برای وی سی اس کیو بگیرید و بعد به فدرال سی اس کیو بفرستید و پرونده فدرال اضافه شود چون بین مدیکال و ویزا باعث می شود دوباره مدیکال دهید و مدیکال شما دوباره باید انجام شود شما باید به محض دنیا امده بچه فدرال را از طریق ایمیل مطلع کنید که در حین انجام دادنه امور فرزند برای شما مدیکال نرفتند همچنین موردی بوده است و روند کار به درستی انجام شده است به فکر زود انجام شدن ان نباشید به فکر صحیح انجام شدن مهاجرت باشید

  11. سحر می‌گوید:

    سلام.بعد از مراجعت به کبک تا چند وقت بعدش پدر و مادرم می تونند بیان اونجا؟

  12. ایران می‌گوید:

    برا کسی که مخترع هست و اختراع بزرگی داره ، برای دریافت اقامت و بورسیه رایگان چه راهکارهایی وجود داره

  13. yalda zaheriyan می‌گوید:

    چگونه میتوانم به کانادارفته الان۱۷سال دارم هزینه گرفتن ویزاچقدرمیباشد

  14. ارسلان طوسی می‌گوید:

    با سلام. من سیتی زن کانادا هستم و الان ایران زندگی می کنم. اعتبار پاسپورت من تا سال ۲۰۱۲ بود که الان ۶ ماه است که تمام شده است. متاسفانه کارت سیتی زنیم را گم کرده ام.۱- حال برای گرفتن پاسپورت جدید مشکل خواهم داشت؟ ۲- به سفارت کانادا در کدام کشور مراجعه کنم؟ ( برای گرفتن پاسپورت جدید). پیشاپیش از شما تشکر می کنم.

    • پرهام می‌گوید:

      http://www.cic.gc.ca/english/information/offices/missions/ankara.asp با سفارت کانادا در انکرا تکاس بگیرید و هزینه ویزیت را ئرداخت کنید و وضعیت خود را توضیح دهید با مدارک مستند به سفارت بروید حتما برای شما کارت سیتزنی و پاس معتبر صادر خواهند نمود

    • یاسی می‌گوید:

      سلام من سی تی زن کانادا هستم و در تهران هستم و اعتبار پاسپورتم در ماه اوریل تمام می شه چند ماه زود تر می توانم برای تجدید پاسپورت اقدام کنم؟چه مدارکی نیاز دارد؟چند وقت باید در انکارا برای دریافت پاسپورت جدید بمانم؟از طریق شخص ثالث یا پیک می توان اقدام کرد؟و ایا یک نفر از طرف کل خانواده می تواند برای گرفتن پاسپورت به انکارا سفر کند؟
      با تشکر

      • پرهام می‌گوید:

        با سلام خانم یاسی عزیز
        شما باید برای تجدید پاسپورت به لینک زیر مراجعه کنید
        http://www.cic.gc.ca/english/residents/passport.asp
        با توجه به اینکه خارج از کانادا هستید و پاسپورت شما در حال منقضی شدن است فرمهای زیر را پر کنید
        http://passport.gc.ca/info/form.aspx?lang=eng&region=international

        مدارک زیر را نیاز دارید
        proof of citizenship or immigration status
        proof of identity
        photos
        a guarantor
        زمانی که فرمها پر کردید و برای هزینه های ان از مانی اردر یا کردیت کارت استفاده کردید مدارک برای ویزا افیس انکارا پست می کنید
        http://travel.gc.ca/embassies/iran#H

        ۲یا ۳ روز انکارا باشید کافی است
        یکشنبه تا ۴ شنبه دوستان می روند دوشنبه تحویل پاسپورت سه شنبه دریافت البته انکارا به شما ایمیل می زند
        بلی از طریق شخص ثالث حتی دوست یا اژانس هم می شود اما فرد مطمئن انتخاب کنید در فرم دریافت ویزا فرم وکالت نامه برای ان وجود دارد یک نفر از هم سمت کل خانوانده می تواند برود

  15. ساسان می‌گوید:

    اگر PR کانادا بشیم و بلافاصله بریم آمریکا (برای تحصیل یا کار) چی پیش میاد؟
    دیگه نمیشه پاسپورت گرفت؟ PR باطل میشه؟

  16. پرهام می‌گوید:

    شما برای گرفتن پاس کانادا باید از طور ۴ سال ۳ سال کانادا باشید درخوست پاس شما بت تعویق می افتد و حتی ممکن است کارت پی ار خود را هم از دست دهید برای تحصیل می توانید بروید اما برای کار باید جاب افر داشته باشید و ان ملزم داشتن کار مرتبط در خاک کانادا است

  17. ارسلان طوسی می‌گوید:

    من یک سری اطلاعات بدست اوردم که بدرد خانم یاسی هم می خورد. اولا ایشان نمی خواهند ویزا بگیرند، قصد تعویض پاسپورت دارند پس: ۲۰ روز کاری طول می کشد، نه ۲ یا ۳ روز. (حالت اورژانسی صادر شدن پاسپورت فقط در خود کاناداست نه درسفارت خانه ها و یا کنسولگری ها ) . دوما چون قبلا پاسپورت کانادایی داشته اند نیاز به هیچ مدرکی ( تاکید می کنم هیچ مدرکی ) نیست الا پاسپورت قبلی و ۲ قطعه عکس و پر کردن فرم به شماره pptc482 که از داخل سایت وزارت مهاجرت براحتی و رایگان قابل دانلود شدن می باشد. ( کسانی باید فرم پروف اف سیتیزن شیپ را پر کنند که یا دفعه اولشان هست که می خواهند پاسپورت بگیرند یا اینکه بین سالهای ۱۹۷۷ تا ۱۹۸۱ میلادی در خارج از کانادا از پدر مادری کانادایی یا پدر مادری با پاسپورت کانادایی بدنیا آمده اند) ثالثا برای سابمیشن مدارک یا باید جزو فامیل ( پدر، مادر، فرزند، برادر یا خواهر ناتنی، همسر، پدر و مادر همسر و…) باشد یا باید کسی باشد که در محل زندگی فعلی فرد تقاضا دهنده پاسپورت زندگی کند( اونهم با مدرک ثابت کند). موفق باشید

  18. ارسلان طوسی می‌گوید:

    رابعا که درباره زمان تمدید پاسپورت است یادم رفت. اگر پاسپورت بیشتر از یک سال از اعتبارش مانده باشد ( مثلا ۱۳ ماه یا ۱۴ ماه) نمی توانید تعوض کنید .ولی اگر شما اصرار به تعویض داشته باشید،باید یک دلیل محکم داشته باشید که ممکن است دلیلتان را قبول نکنند و رجکت شوید. پس برای تعویض باید پاسپورت کمتر از یکسال اعتبار داشته باشد یا ( این قسمت را دقت کنید) بیشتر از یکسال از اعتبارش نگذشته باشد. در این بازه زمانی کمتر از یک سال اعتبار پاسپورت تا باطل شدن اعتبار کمتر از یکسال می توانید از همان فرم pptc482 استفاده کنید. اگر از اعتبار پاسپورتتان بیشتر از یکسال گذشته باشد، دیگر از این فرم نمی توانید استفاده کنید و فکر کنم کمی اوضاع پیچیده می شود. ( گر چه باز هم می تواند پاسپورت بگیرید ولی کمی دنگ وفنگش بیشتر می شود فکر کنم). من دسامبر ۲۰۱۲ اعتبار پاسپورتم تمام شد و الان ۸ ماه نیز از آن تارخ گذشته است، و باید ظرف همین ۴ مانده باقی مانده تا دسامبر ۲۰۱۳ که یکسال از بی اعتباری پاسپورتم می گذرد اقدام کنم. شرمنده از اینکه پر حرفی کردم و موفق باشید.

  19. ،لی کریمی می‌گوید:

    سلام از وبلاگ خوبتان تشکر میکنم خیلی به دردم خورد فقط میخاستم منو راهنمایی کنین که چطورمیتونم خودم درخواست مهاجرت استانی بدم من ترم آخر کارشناسی ارشد علوم ارتباطات اجتماعی هستم و متاهل
    لطفا منو راهنمایی کنین

  20. مجتبی می‌گوید:

    یک سوال داشتم اگرممکن باشد جوابش رالطف کنید. من ۱۷ سال دارم ودرافغانستان زندگی میکنم ومیخواهم در فرانسه زندگی برای تحصیل وغیره کدام شرایط راباید داشته باشم؟

  21. سهیل می‌گوید:

    سلام ببخشید خواستم بدونم اگه من به عنوان رفیوجی از یوان به کانادا بیام , امکانش هست که بتونم پاسپورت کانادایی بگیرم ؟

  22. تارا می‌گوید:

    سلام
    من یک سوالى از شما داشتم من ٣ سالم تو منتریال پر شده و میخواواهم براى سیتیزنى اقدام کنم و شنیدم امتحان سنجش زبان انگلیسى ویا فرنچ داره من نمى خوام این امتحانو بدم و چند جا خوندم اگه دیپلم در یک حرفه ایى که ١٣ ماه باشه مثلاً رشته هاى ادارى یا دفترى یا آرایشگرى ، در منتریال تموم کرده باشم ارائه بدم لازم نیست امتحان زبان بدم آیا این درست است یا نه ویا حتماً یا الزاماً باید امتحان سنجش زبان بدم ؟

    • پرهام می‌گوید:

      بیلی باید امتحان سنجش زبان بدهید طبق سایت سی ای سی در ضمن سه سال کافی نیست قانون جدید می گوید ۴ سال این قاون برای کسانی که تا کنون درخواست نداده اند شامل می شود

  23. تارا می‌گوید:

    سلام
    من یک سوالى از شما داشتم من ٣ سالم تو منتریال پر شده و میخواهم براى سیتیزنى اقدام کنم و شنیدم امتحان سنجش زبان انگلیسى ویا فرنچ داره من نمى خوام این امتحانو بدم و چند جا خوندم اگه دیپلم در یک حرفه ایى که ١٣ ماه باشه مثلاً رشته هاى ادارى یا دفترى یا آرایشگرى ، در منتریال تموم کرده باشم ارائه بدم لازم نیست امتحان زبان بدم آیا این درست است یا نه ویا حتماً یا الزاماً باید امتحان سنجش زبان بدم ؟

  24. ابوالفضل می‌گوید:

    سلام ببخشید من میخام در سن۲۴ سالگی برم خارج از کشور انگلیس یا کانادا یا امریکا بعدش من باید چ کار های انجام بدم یا اقامت چند ساله میتونم اونجا بگیرم در اصل من بازیکنم اگه برم کشور دیگه و تا اخر عمر اونجا بمونم ایا ب تیم ملی خودم میتونم بازی کنم یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ لطفن در ایمیلم جوابمو بدین
    با تشکر

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *